Connect with us

Meglepetés Madridban: kiesett a második kiemelt

Nincs kategorizálva

Meglepetés Madridban: kiesett a második kiemelt

Federer válláról leesett egy kõ – mai mesteri eredmények

Roddick - ezt elpuskázta

Roddick - ezt elpuskázta

A chilei Nicolas Massu sokkolta ma a fejlõdõ amerikai sztárt, Andy Roddickot, mégpedig annyira, hogy 7-6, 6-2 arányban ki is ütötte a spanyol mestertorna harmadik fordulójában.

Nem elhanyagolandó, hogy Massu 2-5-rõl kapaszkodott vissza az elsõ játszmában, s rövidítést is 7-3 arányban hozta. Ezután már egyetlen egy pillanatot sem adott Roddicknak, hogy „talpra álljon”: az amerikai rögtön a második szett elején elveszítette az adogatását, s valójában itt veszítette el a meccset is. Massu elhúzott 3-0-ára, majdan egy óra húsz perc múltán gyõzelemittassan távozott a pályáról. Roddick ráadásul éppen kettõs hibával fejezte be a mérkõzést.

Federer jelentett volna még nagy kihívást Roddicknak, sõt még Ferreronak is, mivel a svájci játékos az, aki elég nagy veszélyt jelent, már ami a világranglista éléért való harcot illeti. A svájci majnem játszi könnyedséggel végzett Mardy Fishsel. Federer következõ ellenfele a spanyol-meccs gyõztese, vagyis vagy Feliciano Lopez vagy pedig Carlos Moyá lesz.

Nyitott még mindig a houstoni résztvevõk listája: hatan már felkerültek a rajtrácsra, de komoly eséllyel pályázik még az ATP listán 11. helyezett Sebastien Grosjean és a 13. helyen álló Paradorn Srichaphan is – ha sikerül megelõzniük az elõttük „kocogókat” az elkövetkezõ néhány versenyen.
Ma például a francia játékos túl erõsnek bizonyult Vincent Spadeával szemben (6-3, 6-2), a thai pedig az amerikai Jan-Michael Gambillal bánt el 7-5, 6-4 arányban egy óra 19 perc alatt. Srichaphan elég nehéz meccs elé néz majd elébe, ha történetesen Ferrero és nem Mantilla nyeri a két spanyol összecsapását. Az alsó házban teniszezgetõ Grosjean Younes El Aynaouival küzd meg a továbbjutásért, míg Nicolas Massu ellenlábasa vagy a cseh jiri Novak, vagy pedig az argentin Juan Ignacio Chela lesz.

Forrás: Eurosport

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top