Connect with us

Rusedski: kivár

Nincs kategorizálva

Rusedski: kivár

A jövõ héten hozzák meg az ítéletet a brit teniszezõ dopping ügyében

Rusedski: feszülten várja az ítéletet

Rusedski: feszülten várja az ítéletet

Greg Rusedskinek a jövõ hétig kell türelemmel lennie, ugyanis akkor hozzák meg a jogerõs ítéletet Montrealban, miután hétfõn meghallgatták a bíróságon a doppingolással vádolt játékost.

A montreali bíróságon Yves Fortier elnökölt, s õ juttatja el a döntést az ATP számára is. Személyes titkársága az Independent-nek elmondta:
„Fortier Úr a jövõ hétig dolgozik az ügyön és újra kikéri a kollégái véleményét, mielõtt a bíróság jogerõs ítéletet hozna.”

Rusedski mindez idõ alatt azért nem pihen – amellett, hogy szinte minden gondolatát ez az ügy köti le, a jövõ héten szabadon játszhat a rotterdami ATP versenyen, persze, ha elõbb megerõsíti részvételi szándékát.

Montrealból hazatérvén azt nyilatkozta az újságíróknak, hogy „óvatosan optimista” atekintetben, hogy megússza a büntetést.
„Bizonyos vagyok abban, hogy csak annyi a dolgom, hogy kivárjam, mi történik. Fogalmam sincs, mikor lesz meg az ítélet. Körülbelül három-kilenc nap múlva várható, úgyhogy addig feszülten várok.”

Ha Rusedskit bûnösnek találja a bíróság, akkor akár két évi eltiltást is kaphat, ami voltaképpen egyet jelent teniszkarrierje végével.

David Lloyd, volt brit Davis Kupa kapitány is úgy hiszi, hogy Rusedski ártatlan, viszont hozzátette azt is, hogy ha a második legjobb brit teniszezõ eltiltást kap, az „egy életre szóló lecke” lesz a számára.

„Most az egész pályafutását és a jövõjét teszi kockára – nyilatkozta Lloyd a BBC-nek – Nagyon rossz érzés lehet neki, ha tudja azt, hogy semmi rosszat nem követett el. Az õ korában, szinte száz százalék, hogy két év után nem tud visszajönni, és azt, hogy kommentátor, vagy szakértõ legyen belõle, egyelõre nagyon nehéz elképzelni – úgyhogy igazán egy életre szóló lecke lesz neki, ha bûnösnek találják.”

Forrás: BBC

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top