Connect with us

Safin kötélidegei, Henman

Nincs kategorizálva

Safin kötélidegei, Henman

Újabb kétnapos meccs a Roland Garroson

Safin - Lundgren kezébe került

Safin - Lundgren kezébe került

Tegnap este fél 10-kor már sötétedés miatt hagyta abba a maratonira sikerült, no, meg nem egy egyszerû mérkõzést Felix Mantilla és a Peter Lundgren tanítvány, Marat Safin, az ötödik szettben, 7-7-es állásnál. Mint ismeretes a döntõ szettet két játékos különbségig játsszák. Az elnapolásnak az lett a vége, hogy a pihenõ inkább Safinnak tett jót, ugyanis a 20. helyen kiemelt játékos 6-4, 2-6, 6-2, 6-7, 11-9 arányban bizonyult jobbnak spanyol ellenfelénél és ezzel beküzdötte magát a harmadik fordulóba. Kövekezõ ellenlábasa az olasz Potito Starace lesz.

Tim Henman is kitesz magáért az idei Roland Garroson: a kilencedik kiemelt, brit teniszezõ egyenes szettekkel verte meg a spanyol Galo Blancót, és pályafutása során elõször jutott be a bajnokság negyedik fordulójába. A 29 esztendõs játékos 51 nyerõ ütést produkált, és ezt még megfejelte 19 ásszal, hogy 7-6, 6-1, 6-2 arányban eliminálja a versenybõl a kiemelési listán nem szereplõ ellenfelét. Azt még megemlítjük, hogy Blanco 1998-ban az elõdöntõig is eljutott a RG-on. Henman legközelebb Michael Llodrával találkozik, aki nagyon gyorsan elintézte honfitársát, Julien Jeanpierret a mai meccsen (6-2, 6-2, 6-3).

Visszatérve a legjobb britre: Henman 2004-ben már öt meccset nyert spanyol játékosok ellen, s pályafutása során 40-18 arányú rekorddal büszkélkedhet az ibériaiakkal szemben, abból 7-9 az arány salakborításon. Idei legjobb alakítását Indian Wellsben nyújtotta: a mestertorna döntõse volt. az utóbbi hat évben öt alkalommal jutott be a RG harmadik fordulójába, Blanco pedig eddigi teniszkarrierje során negyedszer volt harmadik fordulós. Egyetlen salakpályás titulusa van, amelyet 1999-ben, San Marinoban szerzett meg.

Forrás: RG

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top