Connect with us

Hingis másodszor is visszatér?

Nincs kategorizálva

Hingis másodszor is visszatér?

Elképzelhetõ, hogy Martina Hingis másodszor is visszatér a profi teniszezõk közé, ezúttal párosban. A korábbi svájci világelsõ még nem döntött, de elképzelhetõ, hogy másodszor is visszatér.

A 29 éves svájci játékos elõször 2003-ban, 22 évesen jelentette be a visszavonulását, krónikus bokasérülésre hivatkozva. Három év kihagyás után 2006-ban tért vissza, majd a következõ esztendõt már a világranglista hetedik helyén zárta.

A 2007-es wimbledoni tornán azonban pozitív doppingmintát adott – kokaint találtak benne –, emiatt kétéves eltiltással sújtották. Ekkor bejelentette, hogy pályafutását befejezettnek tekinti, az eltiltás lejárta után sem tér majd vissza, bár ártatlanságát mindig is hangoztatta.

Hingis egyéniben ötszörös Grand Slam-gyõztesnek mondhatja magát, párosban pedig kilenc GS-tornán diadalmaskodott. Az utóbbi idõben az Egyesült Államok csapatbajnokságában kezdett el játszani, ahol elmondása szerint újra megcsapta a versenyzés szele.

„Lindsayvel (Davenport – a szerk.) több tornán is elindulhattam volna, de õ túl hamar szeretett volna visszatérni, én pedig még nem álltam készen erre – nyilatkozta Hingis az US Openen. – Nem tudom még, mit hoz a jövõ. Elõször is találnom kell egy partnert, és biztosnak kell lennem benne, hogy vissza akarok térni. A csapatbajnokságban nagyon élvezem az egyes és a páros mérkõzéseket is, utóbbiakat különösen, szóval…”

Az apai ágon magyar származású korábbi világelsõ idén visszatért Wimbledonba, ahol korábbi párospartnerével, Anna Kurnyikovával játszott bemutató mérkõzést.

NSO

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top