Connect with us

Zvonarjova lemosta Jankovicsot a világbajnokság nyitányán

Nincs kategorizálva

Zvonarjova lemosta Jankovicsot a világbajnokság nyitányán

A dohai nõi tenisz-világbajnokság nyitó mérkõzésén a második helyen kiemelt orosz Vera Zvonarjova két szettben legyõzte a korábbi világelsõ szerb Jelena Jankovicsot.

A szõke szépség összecsapását rendkívül gyengén kezdte az orosz lány, az elsõ három játékban mindössze két pontot megnyerve villámgyorsan 3:0-s hátrányban találta magát.

Bár a következõ adogatójátékából megszerezte elsõ játékát, továbbra sem tudott mit kezdeni Wozniacki adogatásaival, míg sajátjánál ismét hibázott, így a dán klasszis 25 perc után szettlabdához jutott, melyet kihasználva 6:1-gyel behúzta az elsõ játszmát.

A folytatásban semmi nem utalt arra, hogy megváltozhat a játék összképe, Wozniacki gyorsan három bréklehetõséghez jutott, és bár Gyementyjeva mindet hárítani tudta, és végül maga javára fordította a játékot (0:1), ezt követõen a dán játékos sorozatban hat gémet nyert meg, így könnyedén nyert.

A Barna csoport másik keddi mérkõzésén Samantha Stosur és Francesca Schiavone a Roland Garros döntõjének visszavágóját játszotta, az ausztrál két szettben vágott vissza a párizsi gyõztes olasznak.

A második helyen kiemelt orosz Vera Zvonarjova két szettben legyõzte a korábbi világelsõ szerb Jelena Jankovicsot. A világranglista második helyezettje hamar elvette Jankovics adogatását, és bár a szerb 4:2-nél hat bréklabdát hárítva szépített (3:4), az orosz szervajátékát nem tudta elvenni, sõt 5:3-nál, amikor a szettben maradásért kellett adogatnia, ismét elvesztette sajátját (6:3)

A folyatásban is Zvonarjova akarata érvényesült, kétszer is elvette Jankovics szerváját, és gyorsan 5:0-s elõnyre tett szert, melyet egy újabb brékkel tett tökéletessé.

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top