Connect with us

Hewitt: megvan a 20.

Nincs kategorizálva

Hewitt: megvan a 20.

Az ausztrál Lleyton Hewitt egyre közelebb kerül az elõdöntõhöz a Nasdaq-100 Openen: három szettben nyert Jan-Michael Gambill ellen, s bekerült a legjobb 16 közé

Hewitt akcióban

Hewitt akcióban

Hewitt eddig kétszer jutott el az elõdöntõig Miamiban, és nagy a valószínûsége annak, hogy õ legyen négy év leforgása alatt a harmadik játékos, aki Indian Wellsben és Miamiban is diadalmaskodik a Mesterszérián (Hewitt pályafutása alatt elõször nyert a Mesterszéria-állomáson, mégpedig az ezt megelõzõ Pacific Life Openen).

A világelsõ ausztrál a bárányhimlõbõl való kigyógyulását követõen a 13. meccset nyerte meg, s ezzel 20-ra növelte az amerikai keményborításon szerzett gyõzelmeinek számát a tavalyi US Open óta.

Gambill mindent visszaadott Hewittnak, amit csak elért. Ahogy az ausztrál játékos elvette az adogatását a meccs elsõ játékában, Gambill zsinórban megnyert öt játékot és a maga javára állította a mérkõzés állását. Ellenben Hewitt love-ra hozta a második szett utolsó játékát és hasonlóan fejezte be a meccset is.

„Jan Michael mindig jól kezdi a meccset. De amint break-eltem õt az elsõ szett elején, nagyon nagy labdákat kezdett ütögetni mindent pár centire a vonalon belül ütött. Tudtam, hogy nem lesz képes arra, hogy ezt egész meccs alatt fenntartsa” – nyilatkozta Hewitt.

Hewitt következõ ellenfele az amerikai James Blake lesz:”Nagyszerûen játszik és bármikor látom, egyre jobb.” – mondta Hewitt.

Annak ellenére, hogy Gambill veszített, nem keseredett el: „Jobbak voltak a röptéim, az egykezes tenyeresem is jobb. Valószínûleg a kondíciómon kell javítanom: az elkövetkezõ két hétben minden nap Hawaii strandján futok majd.”

Forrás: atptennis.com, gotennis.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top