Connect with us

Mai érdekesnek ígérkezõ mérkõzések Indian Wellsben

Nincs kategorizálva

Mai érdekesnek ígérkezõ mérkõzések Indian Wellsben

Ma lép pályára a többi között Hewitt, Kafelnikov, Sampras

Juan Ignacio Chela – Yevgeny Kafelnikov: kétszer találkoztak eddig pályafutásuk során, a mérleg állása: 1-1

Chela másodszor játszik Indian Wellsben (2001-ben az elsõ fordulóban kapott ki Sjeng Schalkentõl): Max Mirnyi és Alex Corretja után most Kafelnikov skalpjára hajt.
2002-es eddigi eredményei: Sydneyben döntõs (másodszor ATP karrierje során), második fordulóig jutott el az Australian Openen, tagja az argentin Davis Kupa csapatnak (Ausztrália csapata felett diadalmaskodtak 5-0-ra az elsõ fordulóban), elõdöntõs Buenos Airesben és Acapulcóban. Scottsdale-ben a negyeddöntõig jutott el (ott Agassitól kapott ki három játszmában). Jelenleg 13. helyen van az ATP Champions Race listán, és 41. az ATP Entry System ranglistáján.

Kafelnikov ötödik alkalommal utazott el Indian Wellsbe. Tavaly az elõdöntõig sikerült elteniszezgetnie. Most az elsõ fordulóban Jonas Bjorkman, a másodikban pedig Fernando Vicente ellen nyert.
2002-es eddigi eredményei: Dohában negyeddöntõs (Schuettlertõl kapott ki), második fordulóig jutott el az Australian Openen, tagja az orosz Davis Kupa csapatnak (Svájc ellen nyertek az elsõ fordulóban). Marseille-ben elõdöntõs, Dubaiban negyeddöntõs. Jelenleg a 29. helyen tanyázik az ATP Champions Race listán, és 3. az ATP Entry System ranglistán.

Lleyton Hewitt – Jan-Michael Gambill: Gambill vezet 3-2-re
Hewitt ötödízben vesz részt a Pacific Life Openen – tavaly az elõdöntõig jutott el. 1998-ban az elsõ fordulóban, míg 1999-ben és 2000-ben a második fordulóban esett ki. Eddig Carlos Moyát és Andrei Pavelt gyõzte le. 2002-es eddigi teljesítménye: Hewitt (bárányhimlõjének köszönhetõen) mindössze harmadik ATP tornáját játssza az idén: kiesett az ausztrál nyílt bajnokság elsõ fordulójában, és pályafutása 13. diadalát aratta San Joséban. Az ATP Entry System listáján elsõ és 41. az ATP Champions Race-en.

Gambill ötödik alkalommal teniszezik Indian Wellsben: 1998-ban elõdöntõs, 2001-ben negyeddöntõs. Eddig James Blake ellen bizonyult jobbnak az elsõ forduóban (visszaadva ezzel a Memphisben elszenvedett vereséget) és megverte a 13. kiemelt Jiri Novákot a másodikban. 2002-es eddigi eredményei: San Joséban, Memphisben, Delray Beachben elõdöntõs; Aucklandben kiesett az elsõ fordulóban, s ugyancsak az elsõ fordulóban mondott búcsút az ausztrál nyílt bajnokságnak és Milánónak is. Jelenleg a 25. helyen áll az ATP Champions Race-en és 27. az ATP Entry System listáján.

Pete Sampras – Fabrice Santoro: egymás elleni mérlegük: 3-3
Sampras 14-szer jelent meg Indian Wellsben (kivéve 1991-et). 1994-ben és 1995-ben nyert, tavaly a döntõig jutott (Agassitól kapott ki). Hétfõn Mardy Fisht gyõzte le, majd Albert Costa utazhatott haza a keze nyomán a második fordulóban. 2002-es eddigi eredményei: ez a negyedik tornája ebben az évadban. A negyedik fordulóig jutott az ausztrál nyílt bajnokságon, tagja az amerikai Davis Kupa csapatnak (5-0-ra verték a szlovákokat az elsõ fordulóban), Scottsdale-ben a második fordulóig sikerült eljutnia (Wayne Ferreirától kapott ki). Jelenleg a 46. helyen van az ATP Champions Race listán és 13. az ATP Entry System listáján.

Santoro kilencedik alkalommal próbálkozik a Pacific Life Openen – 1993-ban negyeddöntõs volt. Eddig Sebastian Grosjeant és Nicolas Kiefert „gyûjtötte be”. 2002-es eddigi eredményei: Chennaiban negyeddöntõs, Dohában El Aynaoui ellen nyert a döntõben, Michael Llodrával az oldalán eljutott az Australian Open páros döntõjébe. Jelenleg a 16. helyet foglalja el az ATP Champions Race listán és 20. az ATP Entry Systemben.

Todd Martin – Karol Kucera: Martin vezet 2-0-ra
Todd Martin hetedik alkalommal játszik Indian Wellsben: 1995-ben és 1999-ben a negyeddöntõig jutott. Az utóbbi két évet kihagyta. Az elsõ fordulóban Wayne Arthurst, a másodikban Tommy Hasst gyõzte le. 2002-es eddigi teljesítménye: Adelaide-ban negyeddöntõs, a harmadik fordulóig jutott el az Australian Openen (ott Haas bizonyult jobbnak), negyedöntõs San Joséban és Memphisben. Jelenleg a 33. helyen áll az ATP Champions Race-en, és 64. az ATP Entry System listáján.

Kucera nyolcadszor van Indian Wellsben: 1998-ba, az elõdöntõig, 1999-ben a negyeddöntõig jutott el. Eddig az elsõ fordulóban a 17. kiemelt Ncolas Lapenttit, a másodikban pedig Franco Squillarit gyõzte le. 2002-es eddigi eredményei: Chennaiban elõdöntõs, kiesett a második fordulóban az ausztrál nyílt bajnokságon, azóta nem játszott. Jelenleg a 61. helyen van az ATP Champions Race listán és 84. az ATP Entry Systemben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top