Connect with us

Philippoussis kifulladt Safin ellen

Nincs kategorizálva

Philippoussis kifulladt Safin ellen

Az elsõ szettbeli szoros küzdelem után Safin 5-0-ra elhúzott a második játszmában Philippoussis ellen, aki nem volt képes olyan intenzitással játszani, mint az elsõben

Safin a második szett elején rögtön kétszer egymás után breakelte Philippoussis (az elõzõ fordulóban Cedric Pioline-t verte meg) adogatását, különösen agresszíven játszott és keményen adta vissza az ausztrál második szerváit. Rengeteg nyerõ pontja volt és nem utolsósorban figyelemre méltók voltak a hálón produkált ütései is.

Safin Philippoussisról: „Hosszú ideig távol volt s nehéz úgy visszajönni, hogy mi már hónapok óta játszunk. De vissza fog térni, mert nagyszerû a játéka. Nem játszom olyan jól, mint 2000-ben, de törekszem arra, hogy ott legyek. Megváltozott a játékom és arra kell törekednem, hogy megpróbáljak felmenni a hálóra és nyomást gyakoroljak a másik fiúra.” – mondta Safin.

Philippoussis: „Az a legfontosabb dolog, hogy a térdem jól van. A különbség nyilvánvalóan a játékban mutatkozott meg. Ahelyett, hogy elõre mentem volna a nagy pontokért, visszahátráltam. A nagy helyzetekben védekezésre kapcsoltam át. Nem aggódom a térdem miatt. Ha fent vagyok a pályán, igyekszem nem gondolni rá. Mindent megteszek azért, hogy elérjem a labdát. Nem vagyok csalódott. Javítanom kell még a lábmunkámon és dolgoznom kell még a taktikámon. A salakos pályák majdan jó alkalmat teremtenek arra, hogy a terdem erõsödjön, mivel ott rácsúszol a labdára, ami azt jelenti, hogy nem erölteted meg a térded.”

Safin a perui Luis Hornával találkozik, aki a selejtezõkbõl került fel a fõtáblára és megverte a 28. helyen kiemelt Sjeng Schalkent.

Forrás: gotennis.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top