Connect with us

Szeles Mónika lesz Capriati ellenfele

Nincs kategorizálva

Szeles Mónika lesz Capriati ellenfele

Tegnap késõ este véglegesen is rögzítették a nõi elõdöntõ két párosítását a Nasdaq-100 Openen

Az újvidéki (Vajdaság) származású, amerikai Szeles Mónika játszmahátrányból tudott fordítani és kiharcolta magának az elõdöntõbe jutást Miamiban. Az elsõ szettet 36 perc alatt a belga Clijsters tette magáévá: Szeles négy kettõshibát vétett, míg Kim kettõt, s Mónikának 13 ki nem kényszer1tett hibája volt szemben a belga lány 7 hibájával. A nyert pontokat tekintve az elsõ szett aránya 37:32 Clijsters javára.

A második játszmában már Mónika vette át a vezetést és 32 perc alatt fordított a meccs állásán. A második szett statisztikai adatai: Clisters 3 ászt ütött és egyben 3 kettõs hibát is vétett, Mónikánál ez a szám 2-2. Egyyel kevesebb ki nem kényszerített hibája volt a belga játékossal szemben (9), 71%-osra sikerült a hálón való teljesítménye, és a nyert pontokat tekintve 31:25 lett az arány az amerikai javára.

A harmadik játszma is hasonlatos volt a másodikhoz, csak két perccel rövidebb ideig tartott. Szelesnek itt is volt két kettõs hibája, és egyikük sem ütött egyetlen egy ászt sem. Clijstersnek jobban sikerültek az elsõ szervái (63%), ellenben mind az elsõ, mind a második adogatásnál Szeles volt ügyesebb a pontszerzésben: 64%, 60% szemben Clijsters 41%, 50%-ával. Szelesnek kevesebb (6) ki nem kényszerített hibája volt és a nyert pontokat tekintve 30:21 a javára.

Ha az egész meccs statisztikai adatait megnézzük, Clijstersnek 4%-kal jobban sikerültek az elsõ adogatásai, eggyel több ászt (4) ütött és hat kettõs hibát vétett Szeles 8-ával szmben. A ki nem kényszerített hibákat tekintve egyenlõ az állás (28-28), Clijstersnek 21 nyerõ pontja volt, míg Szelesnek 27 és jobban ki is használta a break pontokat (50%). Összességében pedig 93 nyert pontja volt szemben Kim 83 pontjával. A leggyorsabb szervát Clijsters ütötte: 111 km/h sebességgel.

Adatforrás: nasdaq100open.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top