Connect with us

Carlos Moya sikerrel vette az elsõ akadályt

Nincs kategorizálva

Carlos Moya sikerrel vette az elsõ akadályt

A valamikori tornagyõztes Carlos Moya az argentin Franco Squillari legyõzésével kezdte meg az Estoril Open döntõje felé való lépegetést

Moya 2000-ben diadalamaskodott a portugáliai Estoril Openen, amikor honfitársát, Francisco Clavetet verte meg a döntõben.

„Nagyon kellemes gyõzelem volt ez a számomra, mivel még sohasem gyõztem ellene (Squillari). Nagyszerõ érzés Estorilban lenni” – nyilkatkozta Moya.

Moya, aki Scottsdale-ben, keményborításon a negyeddöntõig jutott el az év elején, még hozzátette, hogy nagyon várja már a salakos szezont: „Nagyon fittnek érzem magam, és csak gyõzni akarok. Elégedett vagyok a jó játékommal, ezt az iramot meg akarom tartani a Roland Garrosig. Jól szeretnék játszani a Mesterszérián is, mert ott vannak a fontos pontok. Nem játszottam túl jól Monte Carlóban, Rómában és Hamburgban a tavalyi idényben, így ezúttal jobb akarok lenni.”

A második fordulóban van már Albert Montanes is. A 21 éves barcelonai játékos a portugál szabadkártyás Nuno Matiast verte meg két egyenes szettben, 6-1, 6-2-re.

Az argentin David Nalbandian továbbra is veszélyes a salakpályán: a valamikori döntõs Clavetet búcsúztatta (6-3, 6-4) rögtön az elsõ fordulóban, míg két évvel ezelõtti Monte Carlo-i Mesterszéria-állomás döntõse, Dominik Hrbaty a brit Martin Lee ellen aratott gyõzelmet (6-1, 6-4) az Estoril Openen.

Sjeng Schalken is a második fordulüban van már, õ Levy ellen nyert 7-6, 6-2 arányban. Calleri viszont kiesett, három játszmában maradt alul Luzzival szemben: 5-7, 7-6, 6-4.

Forrás: atptennis.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top