Connect with us

Chang nem szégyelli a Challenger tornát

Nincs kategorizálva

Chang nem szégyelli a Challenger tornát

A második First Serve Entertainment Men’s Pro Tennis Championship (Tarzana, Braemar Country Club) challenger torna résztvevõinek listáját Micahel Chang vezeti, a többiek pedig benne vannak az elsõ 200-ban a világranglistán

Az 50,000 dolláros összdíjazású tornán a jövõ és a múlt találkozik: vannak nagyon új profi játékosok, ugyanakkor vannak olyanok is, akik frissítik a játékukat s nemutolsósorban magukat is, pl. az amerikai Michael Chang, aki egyébként nem is tartozik a meglepetések sorába, ha elindul valamelyik challenger tornán. Chang egyébként nyert már Roland Garrost is és a legmagasabb helyezése a világranglistán a második hely volt. Az olyan sztárnak számító játékosok, mint Pete Sampras, Andre Agassi, vagy a wimbledoni bajnok (2001) Goran Ivanisevic a siker felé vezetõ úton mindannyian részt vettek challenger tornákon.

Több amerikai jelentkezett erre a tornára, a többi között: Cecil Mamiit (110.), Vincent Spadea (118.), Jeff Morrison (144.), Alex Kim (150.), Jack Brasington (151.), Justin Gimelstob (157.), Paul Goldstein (172.), Kevin Kim (185.) and Jeff Salzenstein (186.).

A többi, nem amerikai játékos:
Noah Okun Izraelbõl (105.), Alex Pretzach Németországból (114.), Kenneth Carlsen Dániából (123.), George Bastl Svájcból (130.), Mario Ancic Horvátországból (165.) és a brit Davis Kupa játékos Arvind Parmar (171.).

Összesen tíz ország képviselteti magát ezen a tornán.

Max Gupta, a torna igazgatója elmondta, hogy a torna nemcsak a trófea megszerzézérõl szól, hanem a játékosok közelebb kerülnek a nézõkhöz, a rajongókhoz is: „A challenger tornákon a játékosok virtuálisan a rajongók közvetlen közelében játszanak. (A világ legnagyobb játékosai legalább 20 lábnyira vannak tõled.) Kapcsolatba tudsz velük kerülni és kezet is tudsz velük fogni. Ez a legjobb érzés.”

A fõ események mellett lesz egy „mellékzörej” is csütörtökön: az ún. Legend’s Exhibition elnevezésû programon olyan játékosok vesznek részt, mint a valamikori brit elsõ és wimbledoni bajnok John Lloyd, a kurrens páros elsõ Rick Leach, a valamikori Top 10-be tartozott Elliot Tellscher, az indiai Davis Kupa volt csapattag Anand Amritraj és Gene Malin – a valamikori Davis Kupa szövetségi kapitány.

Forrás: tennis.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top