Connect with us

Csak Szeles tudta megállítani Rubint

Nincs kategorizálva

Csak Szeles tudta megállítani Rubint

Az amerikai lány ezzel pályafutása 53. egyéni titulusát zsebelte be

Szeles, aki egyébként hatodik kiemeltként indult ezen a tornán, ma a döntõben a 65. helyen álló Chanda Rubint verte meg a gyõzelemért egy óra 7 perc leforgása alatt.

A lányok fej-fej mellett haladtak egészen a nyolcadik játékig, amikor végre Szelesnek sikerült breakelnie Rubin adogatását – megnyerve ezzel a szett utolsó két játékát. Szeles gyorsan kontrollja alá vette a második játszmát is, 4-0-ára húzott el, mielõtt Rubin magához tért volna, de már túl késõn ahhoz, hogy bárminemû alakításra legyen képes. A második szett így mindössze 29 percig tartott.

A meccs utáni nyilatkozatában Szeles tagadta, hogy visszavonulását latolgatná a francia nyílt bajnokságot követõen, de azt nem zárta ki, hogy a következõ évben már abbahagyja a teniszt.

„Azt mondták, hogy azon gondolkodom, hogy ebben az idényben visszavonulok. Ezt mondták az Australian Open után, s ezt mondják majd megint a Roland Garros után. Ellenben én addig folytatom, amíg élvezem a pályán-létet. Talán abbahagyom ebben az évben, talán nem.” – mondta Mónika.

Szelesnek az idén sikerült hatodszorra megnyernie a Madrid Opent, ebben az évadban pedig a második WTA gyõzelmét könyvelheti el. Az elsõt Katarban szerezte be, mégpedig a Tamarine Tanasugarn elleni gyõztes döntõmeccsen.

Ami Rubint illeti, elég jól felépült a térdsérülésébõl: a döntõbe kerülésért Fabiola Zuluagát verte meg két egyenes szettben, mégpedig azt a Zuluagát, aki ellen két évvel ezelõtt is nyert ezn a tornán, csak akkor a döntõben.

Rubin egyébként 2000. év óta nem nyert WTA tornán.

Navratilova azért még mindig Navratilova. Mégha csak párosban is. Ma a másik veterán játékossal, Zverevával az oldalán a párosok döntõjében kétszettes gyõzelmet aratott a második kiemelt Neffa-de Los Rios / Sanchez-Vicario duóval szemben.

Forrás: Associated Press

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top