Connect with us

Kuerten még mindig csak tréningezik?

Nincs kategorizálva

Kuerten még mindig csak tréningezik?

Vagy tényleg komolyan játszik, de akkor még nem elég jól, hiszen Roger Federer, igaz elég érdekes eredménnyel, mégis kiütötte a háromszoros Roland Garros bajnokot a negyeddöntõben

A Nasdaq-100 döntõse ezzel bejutott a holnapi elõdöntõbe, ahol a Max Mirnyi és a francia selejtezõs Julien Boutter párharc gyõztesével találkozik.

Kuerten, Federer nagyszerû játékának, no meg 17 ki nem kényszerített hibájának köszönhetõen alig 20 perc alatt hagyta a svájcinak az elsõ játszmát. A nézõk többsége még el sem foglalta a helyét a nézõtéren…

A 2000. év hamburgi gyõztese a negyedik break pontját nyerte meg, hogy elhúzzon a második játszmában 2-0-ára, majd négy játékot nyert zsinórban a 6-1-es eredményért.

A döntõ játszma hatodik játékában egy fonák-fonák rallynek lehettünk szemtanúi, ami végülis Kuerten hosszúra sikerült backhandjébe torkollott. Így Federer máris 4-2-es vezetésre tett szert. Majd következett: 5-2 és a következõ játékban be is fejezte a meccset egy nyerõ tenyeres ütéssel.

Ami Federert illeti, szerény eredményt mondhat el magáról, amár ami a salakpályás küzdelmeket illeti: 2001-ben negyeddöntõs volt a francia nyílt bajnokságon, a tavalyi Mesterszéria Monte-Carlo-i állomásán szintén negyeddöntõs volt. Meglepetést okozott azonban tavaly Wimbledonban (egyébként is a meglepetések tornája volt), amikor is a hétszeres wimbledoni gyõztes Pete samprast ütötte ki a negyeddöntõbe kerülésért, ahol azután Tim Henmantól veszített.

Egyébként jónéhány játékos, közöttük John McEnroe (volt wimbledoni gyõztes) is esélyesnek tartja Federert a 2002-es wimbledoni titulusra.

Forrás: sportsmediainc.net

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top