Connect with us

El Aynaoui: nem jutott be a negyeddöntõbe

Nincs kategorizálva

El Aynaoui: nem jutott be a negyeddöntõbe

Fabrice Santoro visszalépett – Mai program

Aynaoui: fal helyett az ütõ is megteszi

Aynaoui: fal helyett az ütõ is megteszi

Egy nappal azután, hogy a szabadkártyás Richard Krajicek 2000. év novembere után megnyerte elsõ fedett pályás mérkõzését, máris három meccslabdával kellett szembenéznie a 31 éves holland játékosnak a Radek Stepanek elleni, negyeddöntõért vívott harcban. Ebben az idényben Krajicek már másodszor jutott be a legjobb nyolc közé: tie-breakkel nyerte meg a mindent eldöntõ harmadik szettet. A holland játékosnak a rövidítés 13-12-es állásánál sikerült meccslabdához jutnia, amelyet egy nagyon gyenge fonák-volleyval el is veszített. Ezt követõen hozta az adogatását s a meccset is, köszönve Stepanek szélesre sikerült tenyeresének.

Az elsõszámú olasz játékos, Davide Sanguinetti is tovább jutott – el is vártuk tõle, hiszen õ a címvédõ játékos. Az olasz elsõ meccsét nyerte meg tavaly szeptember óta: egyenes játszmákkal verte Giorgio Galimberti nevû honfitársát, aki az utolsó pillanatban ugrott be a francia Fabrice Santoro helyett. Santoro (Michael Llodrával az oldalán lett bajnok az Australian Open férfi páros mezõnyében) kimerültségre hivatkozva lépett vissza:

„Hétfõn érkeztem vissza Ausztráliából, s nagyon fáradt vagyok. Nagyon hosszú volt a január, s nem is gondoltam arra, hogy ennyi meccset le fogok játszani. Azt hiszem, jobb nekem is, a tornának is, a közönségnek is és a szerencsés vesztes játékosnak is, ha nem játszom.”

A nagy vesztesek közé tartozik a marokkói Younes El Aynaoui is. Alig több, mint egy hete még öt szettes küzdelemben maradt alul Andy Roddickkal szemben az Australian Open negyeddöntõjében, most pedig simán, két egyenes szettel ütötte ki az olasz, szabadkártyás Andrea Gaudenzi, akinek egyébként 2003-ban ez volt ez elsõ gyõzelme.

„Soha nem játszottam jól Milánóban, kivéve akkor, amikor megvertem Thomas Mustert egyszer az elsõ fordulóban. Agresszív játékot folytattam ma este, s valószínûleg eddig ez a legjobb fedett pályás meccsem. Boldog vagyok, hogy szabadkártyával játszhatok, ami azt jelenti, hogy megérdemeltem.” – nyilatkozta Gaudenzi.

Ami a mai programot illeti, minden szem Davide Sanguinettin lesz majd, ugyanis a címvédõ Max Mirnyivel csap össze, aki egy évvel ezelõtt itt, Milánóban a negyeddöntõig vitte. A két veterán még soha nem találkozott össze.
Az ötödik helyen kiemelt Yevgeny Kafelnikov (2002-ben elõdöntõs) a 21 éves dán Kristian Pless-szel vív meg a továbbjutásért. A belga Xavier Malisse arra hajt, hogy bejusson elsõ negyeddöntõjébe ebben az idényben – ehhez azonban le kell gyõznie a 25 éves, selejtezõkbõl a fõtáblára került francia Julien Varlet-t.

Forrás: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top