Connect with us

Selejtezõsök a legjobb nyolc között

Nincs kategorizálva

Selejtezõsök a legjobb nyolc között

Julien Varlet okozta a legnagyobb meglepetést a Milan Indoorson – Krajicek kilépett a páros mezõnybõl

Kiesett a negyedik helyen kiemelt belga Xavier Malisse is. Julien Varlet, a 25 éves (megjárta a selejtezõket a fõtáblás helyért) szetthátrányból fordított és a mindent eldöntõ harmadik játszma rövidítésében 8-6-ra diadalmaskodott a belga felett.

Varlet tehát az egyik a legjobb nyolc közül, hozzá csatlakozik a valamikori világelsõ, most ötödik helyen kiemelt Yevgeny Kafelnikov, aki sima szettekkel verte a dán Kristian Plesst, s jelenleg a legmagasabban helyezett kiemelt játékos a milánói vidalaon.

Megjegyezzük, hogy Kafelnikov a Davis Kupa döntõ után vádlimûtéten esett át, de már újra ereje teljében van: „Az operáció jól sikerült. Most az a célom, hogy visszaküzdjem magam az élvonalba. Ami ezt az idényt illeti, nincs különösebb elvárásom, legalábbis pillanatnyilag. Játszom, mert szeretek játszani.” – nyilatkozta Kafelnikov.

Az orosz klasszis Jonas Björkmannal találkozik a negyeddöntõben. A selejtezõket is megjárt svéd mindössze 50 percet töltött a pályán, s szinte lesöpörte a helyiek egyik reménységét, Andrea Gaudenzit. Az olasz játékos azzal okozott nagy meglepetést, hogy az elsõ fordulóban kiütötte a marokkói Younes El Aynaouit.

„Az elmúlt hónapok alatt sikerült jól felkészülnöm és elégedett vagyok a teljesítményemmel. De azt hiszem én vagyok az esélytelenebb Kafelnikovval szemben, akit kilenc meccsünk alkalmával még egyszer sem sikerült megvernem. Játszani fogok, jól fogom érezni magam, s reménykedem abban, hogy rámmosolyog a szerencse.” – mondta Björkman.

A horvát Ivan Ljubicic a szlovák Dominik Hrbatyval szemben bizonyult jobbnak három játszmában, s következõ ellenfele Varlet lesz.

A volt wimbledoni bajnok Richard Krajicek úgy döntött, nem folytatja a páros küzdelmeket, hanem csakis az egyéni mérkõzéseire koncentrál, elsõként a finn Jarkko Nieminen ellen a mai összecsapáson. A 20 hónapos sérülés után alig visszatért 31 éves holland azt nyilatkozta, hogy nem szeretné túlterhelni a könyökét.

Ma játszik még a címvédõ Davide Sanguinetti is, aki Martin Verkerk kiütésével próbálkozik majd. A 23 éves holland a 2002. évi idényben érte el eddigi pályafutása legjobb eredményét, amikor bejutott az indianapolisi ATP verseny negyeddöntõjébe.

Forrás: BBC, ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top