Connect with us

Kiemeltek aláhullása Memphisben

Nincs kategorizálva

Kiemeltek aláhullása Memphisben

Az elsõ helyen kiemelt Andy Roddick is megszenvedett a tovább jutásért

Nem volt jó napjuk a kiemelt játékosoknak a memphisi Kroger St. Jude-on: Paradorn Srichaphan, James Blake és Jan-Michael Gambill is kipottyant a második fordulóban.

Irakli Labadze beteniszezte magát elsõ negyeddöntõjébe ebben az idényben: utoljára ez Shanghaiban, 2001-ben sikerült neki. A 21 éves grúz játékos 2003-ban még nem is nyert mérkõzést és az utóbbi kilenc ATP versenyen nyolcszor az elsõ fordulóban esett ki. Egyetlen idei gyõzelmét Hamburgban, a Challenger körversenyen szerezte a múlt hónapban. Labadze következõ ellenfele Blke után az ugyancsak Brian Vahaly, aki második negyeddöntõjét játssza ebben a szezonban, miután két sima szettben búcsúztatta Eric Tainot. Elõzõ negyeddöntõjét Adelaide-ban játszotta, akkor Richard Krajicektõl szenvedett vereséget.

Robby Ginepri is bejutott a legjobb nyolc játékos közé: ezért a volt memphisi finalistát, Davide Sanguinettit verte 6-3, 7-6 arányban.

Mardy Fish kellemes meglepetéseket okoz az amerikaiaknak: ezúttal szetthátrányból tudott fordítani a thai Paradorn Srichaphan ellen (második kiemelt). Két óra leforgása alatt 6-7, 7-6, 6-1 arányban gyõzött s második negyeddöntõjét vívja ebben az idényben.

Taylor Dent tavaly július óta nem jutott be a legjobb nyolc játékos közé egyik versenyen sem, most viszont 16 ásszal és két rövidítéssel felülmúlta az ötödik helyen kiemelt Gambillt. Az elõdöntõért Vladimir Voltchkovval találkozik.

Andy Roddick egy késõ esti maraton után maradt talpon: három meccspontot is hárítania kellett a koreai Hyung-Taik Lee ellen, hogy megvédje az amerikaiak becsületét ezen a tornán. Roddick alig valamivel éjfél elõtt fejezte be a meccset két óra küzdelmet követõen, s a negyeddöntõben egyedüli kiemelt játékosként Robby Gineprivel találkozik.

Forrás: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top