Connect with us

Sampras: nem, Hewitt: igen Gus Samprasnak

Nincs kategorizálva

Sampras: nem, Hewitt: igen Gus Samprasnak

Scottsdale-i kilátások

Pete Sampras - mézesmadzag

Pete Sampras - mézesmadzag

A tavalyi US Open bajnok visszalépett a Scottsdale-i versenytõl, viszont a szintén volt US Open bajnok szabadkártyás meghívást kapott rá: Pete Sampras ugyanis nem lesz ott a testvére által szervezett Franklin Templeton Tennis Classicon (sem).

A tizennégyszeres Grand Slam bajnok visszalépése további gondolatokat ébreszt a nagyközönségben is arról, hogy a teniszlegenda igazán fontolgatja a visszavonulását. Sampras (31) nem játszott ATP versenyen azóta, amióta Andre Agassit verte négy szettben a US Open koronáért tavaly szeptemberben.

Az idei Australian Open bajnok Agassi a címvédõ játékos Scottsdaleben, s hozzácsatlakozik a fõtáblára Hewitt és Mark Philippoussis is – mindketten szabadkártyásként. A versenyt március 3-a és 9-e között rendezik a Fairmont Scottsdale Princess pályáin.

Paul Annacone edzõ azt nyilatkozta a minap, hogy a valamikori világelsõ tovább folytatja az edzést, viszont pillanatnyilag nem elég felkészült a soron következõ versenyre. Annacone azt is elmondta, hogy Sampras maga dönti majd el, hogy melyik tornán tér vissza.

Ez már Sampras második visszalépése zsinórban ebben az idényben: egy héttel korábban San Joséba sem ment el. Ez már arra enged következtetni, hogy Sampras egyáltalán mégcsak végig sem játssza az idényt, sõt az geyre jobban kitolódó visszatérés is csak egyre szkeptikusabbá teszi a közönséget Sampras teniszezõ-jövõjével kapcsolatosan. Gus, a testvér másként gondolkozik:
„Csalódott vagyok amiatt, hogy Pete nem készült fel rendesen, de egértem a döntését. Pete 100 százalékos teljesítményt akar nyújtani, és egyszerûen most még nem érzi, azt, hogy ezen a szinten lenne. Sajnáljuk, hogy Pete nélkül leszünk, de a fõtábla így is nagyon gazdag lesz, ugyanis itt lesz Lleyton Hewitt, Andre, és Mark.”

Sampras legközelebbi felbukkanása tehát a Pacific Life Openre várható (Indian Wells), amely március 10-én kezdõdik. Viszont az már kérdésessé válik, hogy Sampras egyáltalán indulhat-e valamelyik mestertornán (Indian Wells, Nasdaq-100 Open), mivel az idén még egyetlen egy meccset sem játszott le.

Forrás: Tennisweek

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top