Connect with us

A nap legnagyobb meglepetése: Saretta

Nincs kategorizálva

A nap legnagyobb meglepetése: Saretta

Selejtezõs a legjobb nyolc között Delray Beachen – Dupla orvosi segítség a pályán

A brazil Flavio saretta három játszmában búcsúztatta a nyolcadik helyen kiemelt Vincent Spadeát Delray Beachen, s ezzel bejutott pályafutása elsõ keményborítású ATP versenyének negyeddöntõjébe. Saretta egyébként ez eddigi négy lejátszott ATP verseny alkalmával egyetlen meccsen gyõzedelmeskedett s most az elõdöntõért játszik a negyedik kiemelt Jan-Michael Gambillal.

Saretta az elsõ körben a selejtezõs Paul Goldsteint ütötte ki, s még soha nem jutott be a negyeddöntõbe keményborításon. Két évvel ezelõtt éppen Delray Beachen debütált, akkor az elsõ fordulóban sikerült kiütnie Christophe Rochust, viszont a másodikban már elvérzett Fabrice Santoro ellen.

A negyedik helyen kiemelt Gambill idén harmadik éve teniszezte be magát a negyeddöntõbe: 2001-ben tornagyõztes, tavaly pedig elõdöntõs volt, most pedig Justin Gimelstob ellen bizonyította helyét a legjobb nyolc közé.

Ugyancsak nagyszerû teljesítménnyel jutott tovább a selejtezõket is megjárt Robert Kendrick: a 23 éves amerikai srác azután, hogy kiütötte a hetedik helyen kiemelt Stefan Koubeket, Jean-René Lisnard-t is maga mögé utasította a mai negyeddöntõs meccsért. Kendrickrõl érdemes tudni, hogy mindössze második ATP versenyén vesz részt: az elsõre Aucklandben kvalifikáltatta magát idén januárban. Akkor sima szettekkel kapott ki az elsõ helyne kiemelt Jiri Novaktól.

Kendrick következõ ellenlábasa Vladimir Voltchkov lesz, miután Sargis Sargisan a harmadik szett elején izomgörcs miatt feladta a mérkõzés. Vladimir Voltchkov harmadik negyeddöntõjét vívja zsinórban (San José, Memphis után) a mai napon. A meccsen mindkét játékos orvosi segítségre szorult: Voltckovot a jobb könyöke miatt ápolták, Sargisant pedig a második szett közepe táján vették kezelésbe.
A második szett végén ápolási szünetet is tartottak, Sargisan visszatért ugyan a pályára, viszont már nem tudta folytatni a játékot.

Forrás: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top