Connect with us

Ivanisevic lábát elvágta egy tengeri kagyló

Nincs kategorizálva

Ivanisevic lábát elvágta egy tengeri kagyló

Ütõképes spanyol csapat készül április elsõ hétvégéjére a horvátok ellen – A Davis Kupa negyeddöntõ elé

A spanyol Davis Kupa kapitány, Jordi Arrese Alex Corretját, Juan Carlos Ferrerot, Albert Costát és Carlos Moyát nevezte ki csapattagnak a Davis Kupa negyeddöntõs összecsapására: a tagok szinte ugyanazok, mint 2000-ben, amikor a spanyolok csemegézhettek a salátástálból. Sõt: azóta Fererro és Moyá is sokat fejlõdött…

A 2001-es wimbledoni bajnok Goran Ivanisevic nem lesz jelen, mivel történt egy kis balesete: egy kagylóhéj bevágta ugyanis a sarkát, míg mezítláb mászkált a Miami beachen. Az orvosok szerint Ivanisevic ugayn képes lenne egy hét kimaradás után újra pályára lépni, ellenben az újabb vizsgálatok azt mutatják, hogy legalább 10 napig pihennie kell.

A horvát Davis Kupa kapitány, Niki Pilic Ivan Ljubicicet, Mario Ancicot, Lovro Zovkót és a 21 éves újoncot, Mario Ancicot nevezte be az összecsapásra.

Franciaország Romániával játszik a negyeddöntõben: a franciák Toulouseba várják a románokat Nicolas Escude, Sebastien Grosjean, Fabrice Santoro és Michael Llodra összeállításban, és Guy Forget kapitány irányításával. Az elõzetes tervek szerint Escude és Grosjean játssza majd az egyéni mérkõzéseket, míg Santoro és Llodra a páros meccsen próbálja ponthoz juttatni a francia teamet.

Svédország Malmöben Ausztrália csapatával küzd meg a továbbjutásért. A svéd csapatnak újra tagja lesz a valamikori világranglista második helyezett játékosa, Magnus Norman, aki mellett még ott lesz Thomas Enqvist, Jonas Björkman és a debütálásra kész Joachim Johansson (õ egyébként 2001 tavaszán már volt csapattag, viszont csípõmûtéte miatt volt eddig kénytelen kihagyni a küzdelmeket). Magnus Larsson és Andreas Vinciguerra (akik a brazilok elleni drámai csatában juttaták egy lépéssel tovább a hazai csapatot 3-2 arányban), most sérülés miatt nem lépnek pályára.

A címvédõ Oroszország Buenos Airesbe repül, ismétlés a tudás anyja alapon: újra Argentínával kerül össze, de most nem az elõdöntõben, hanem a negyeddöntõben. Az argentin csapat tagjai: Mariano Zabaleta, Gaston Gaudio, David Nalbandian, Lucas Arnold, az orosz teamet pedig Marat Safin, Yevgeny Kafelnikov és Mikhail Youzhny képviseli.

Forrás: BBC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top