Connect with us

Meg tudtam volna verni Serenát

Nincs kategorizálva

Meg tudtam volna verni Serenát

Martina Navratilova exkluzív interjúja a BBC-nek (második rész)

Martina Navratilova a BBC Sportnak adott interjújában elmondta, hogy az 1980-as években, amikor teljesítménye csúcsán volt, meg tudta volna verni a pillanatnyilag a világ tetején álló Serena Williamst.

Williams még csak 21 éves, õ a címvédõje is a Nasdaq-100 Opennek, s eddig minden különösebb megpróbáltatás nélkül lépeget elõre a döntõbe vezetõ úton. Néhányan már úgy gondolják, hogy a Williams-dominancia lassacskán unalmassá válik a nõi teniszben.

„Hogy tudja-e majd így folytatni? Ki tudja. Megmarad-e az érdeklõdés középpontjában? Bizonyos vagyok benne.” – nyilatkozta Navratilova, aki szerint Serenának minden esélye megvan arra, hogy megszerezze ötödik Grand Slam bajnokságát a Roland Garroson. Az Australian Openen szerzett negyedik bajnoki címe alapján máris a mindenkori elit teniszezõnõk csoportjába sorolják, mégpedig Steffi Graf, Martina Navratilova és Margaret Court mellé – valamennyien sorozatban nyerték meg a négy Grand Slam bajnokságot.

„Magasabb, nagyobb, gyorsabb, erõsebb és sokkal jobb lehet mindannyiunknál. Büszke vagyok arra, hogy egy „csapatban” játszhatom vele, de még vannak hibái.”

Navratilova (46 éves) továbbra is versenyez, igaz, immáron csak párosban lép pályára és az Australian Openen is bajnok lett a vegyes párosok mezõnyében, Leander Paesszel az oldalán – ez a gyõzelem pedig az 57. Grand Slam titulust jelentette az amerikai veterán számára:

„Ez igen cáratlanul ért – mondta – Azt hiszed, hogy meg tudod nyerni bármelyik meccset, de egy versenyt megnyerni, nos, az más kérdés. Egyáltalán még csak nem is gondoltam ennek lehetõségére egészen a negyeddöntõig.”

Navratilova azt is elmondta, hogy szándékában áll Wimbledonban is pályára lépni, ahol szintén párosban indul és természetesen arra hajt majd, hogy egy újabb trófeával bõvítse az egyébként sem szegényes kollekcióját.

Forrás: BBC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top