Connect with us

Roddick küzdelmei a centerpályán

Nincs kategorizálva

Roddick küzdelmei a centerpályán

Robby Ginepri: mindent a nagyiért

Andy Roddick: szerencséje volt

Andy Roddick: szerencséje volt

Két amerikai sztár is pályára lépett tegnap a miami viadalon a centerpályán: mindketten túl vannak a mérkõzésen s sikerrel. James Blake egyenes szettekkel, Andy Roddick viszont három játszmában tudta csak búcsúztatni ellenfelét.

Hõségben most sem volt hiány, Blake az új, ujjatlan mezében verte meg a volt Roland Garros elõdöntõs Fernando Meligenit: az elsõ szett szoros küzdelemben folyt, de a másodikat Blake az erõs szervajátékával már gyorsan elintézte.

„Rettenetesen meleg volt, s muszáj volt minél elõbb befejezni a meccset – mondta Blake – Néha egy kicsit nehéz Fernando ellen játszani, mert minden labdát beér, s mindegyiket letámadja. Kicsit úgy érzem, ma cserben hagytak a röptéim, szerencsére a többi jól ment.”

Andy Roddicknak egy kicsit több tennivalója akadt a pályán a selejtezõkbõl felkerült Cyril Saulnier ellen, fõleg a tenyeresével akadtak gondjai. Végül Roddick nemutolsósorban a 140 km/h-ás szerváinak köszönhetõen túlélte a megpróbáltatásokat, viszont egy csöppet sem gondolja úgy, hogy kirobbanó teljesítményt mutatott a pályán.

„Vannak olyan meccsek, amelyeket meg kell nyerned és nem sikerül, és vannak olyanok, amelyeket el kell veszítened, de nem jön össze – mondta Roddick – Ez valószínûleg az utóbbiak közé tartozik. Nagy szerencsém volt ma. Az adogatásommal tudtam csak mérkõzésben maradni, de egyáltalán nem gondolom azt, hogy valami adogatás-bemutatót tartottam volna.”

Roddick és Blake csatlakozott a másik három, még életben levõ amerikaihoz: a veterán Todd Martin a 27. kiemelt Andrei Pavellel ellentétben jutott tovább (a harmadik szettben hátfájdalmak miatt ez utóbbi feladta a meccset), Robby Ginepri a 16. kiemelt Alex Corretját búcsúztatta. Ginepri egyébként szabadkártyásként játszik ezen a versenyen és a nagymamája kedvéért játszik, aki a közelben lakik.
Mardy Fish (õ mindössze két órányira Miamitól nõtt fel) jócskán meglepte a közönséget is és ellenfelét is: Sebastien Grosjeant ütötte ki két sima szettben, köszönve ezt az agresszív hálójátékának.

Paradorn Srichaphan elhatározta, hogy mostmár jó lenne véget vetni az „elsõ fordulós egyenes vereségeknek”, s ezt rögtön prezentálta is José Acasusón: „Nagyon keményen dolgozom, sok idõm volt az edzésre is. A múlt héten már ideutaztam, és annak ellenére, hogy hõség van, nagyon tetszik.”

A másik ázsiai tenisz sztár, Hyung-Taik Lee a belga Xavier Malisse-t verte meg.
„Nagyszerû érzés, hogy két ázsiai játékosunk is van az elsõ száz között, ez jó példa a gyerekeknek.” – mondta Srichaphan.

Forrás: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top