Connect with us

Sokk Miamiban: Venus kiesett!

Nincs kategorizálva

Sokk Miamiban: Venus kiesett!

Shaughnessy: „Az ilyen pillanatokért teniszezem.”

A nap s talán a verseny legnagyobb meglepetését is Meghann Shaughnessy követte el, amikor is két szettben(!) kiütötte a világ és a torna második helyezett játékosát.

Williams játéka olyan volt már a második szettben mint a gordiuszi csomó: sehogyan sem sikerült kibontania, s ezt kihasználva Shaughnessy elhúzott 5-0-ra, s Venusnak már „csak” annyi dolga akadt, hogy nyolc meccspontot hárítson. Egy hosszúra sikerült tenyeres azután végképp megakadályozta abban, hogy megnyerje harmadik titulusát ezen a keményborítású megmérettetésen.

„Ezekért a pillanatokért teniszezek – amikor egy olyan játékossal játszom a centerpályán, mint Venus” – nyilatkozta örömittasan Shaughnessy, akinek következõ ellenfele Jenny Capriati lesz (aki ellen hat mérkõzésük alkalmával csak egyetlen szettet sikerült megnyernie) a negyeddöntõben.

Venus a meccs után a következõket mondta: „Mindig elkeserít, ha veszítek, de azt hiszem, nagyon jól játszott. Tudod, lehetetlen megnyerni minden mérkõzést. Ma is törekedtem rá, de valahogy nem tudtam uralkodni a labda felett.”

A hetedik kiemelt Lindsay Davenportnak fel kellett adnia a meccset a francia, selejtezõkbõl fõtáblára került Marion Bartolival szemben. Az amerikai lány még az elsõ szettben térdín-fájdalmakkal küszködött, s végül 6-0-ás vereség után úgy döntött, hogy nem folytatja tovább.

Marion Bartoli, aki egyébként a világranglista 87. helyén áll, Serena Williamsszel találkozik a negyeddöntõben, miután az Australian Open bajnok könnyedén, 6-0, 6-4-re verte Iroda Tulyaganovát. A 19 esztendõs lény már nagyon várja a meccset a világ legjobb játékosa ellen, annak ellenére, hogy fortunája valószínûleg erre a meccsre kimerült: „Nagyon izgalmas a világelsõvel játszani – mondta – Tavaly a juniorok kategóriájában indultam, úgyhogy most élvezni fogom ezt a meccset, s meglátom, mi történik.”

Chanda Rubin is megmutatta, hogy azért még vele is számolni kell: 6-0, 6-2-re verte a nyolcadik helyen kiemelt Amelie Mauresmot. Rubin következõ ellenlábasa a belga Justine Henin-Hardenne lesz, aki a német, selejtezõs Marlene Weingartnert ütötte ki két sima szettben.

Jelena Dokic is a továbbjutók listáján szerepel, miután két játszmában búcsúztatta az ausztrál Alicia Molikot.

Forrás: BBC

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top