Connect with us

Ferrero simán, Safin erõteljesen

Nincs kategorizálva

Ferrero simán, Safin erõteljesen

Ismert a négy legjobb játékos kiléte Barcelonában

A spanyol sztárok, úgymint Juan Carlos Ferrero és Carlos Moyá is egy lépéssel közelebb került a döntõhöz Barcelonában, az Open SEAT Godo 2003 ATP versenyen. Mindketten egyenes szettekkel gyõzték le negyeddöntõs ellenfelüket. Ferrero ezzel tíz meccs óta veretlen, vagyis azóta, amióta kikapott Marcelo Riostól a NASDAQ-100 Openen. Az elõdöntõért vívott harcban Ferrero a hetedik helyen kiemelt Gustavo Kuertent búcsúztatta, míg Moyá az egyetlen még versenyben maradt, nem kiemelt játékost ütötte ki.

Ferrero négy év leforgása alatt most jutott be harmadszor az elõdöntõbe Barcelonában. Moyának akadtak egy kis gondjai az Estoril Open bajnokával, Nikolay Davydenkóval: Davydenko rögtön a meccs elején breakelte Moyát, ellenben Moyá a tõle már jól megszokott játékkal hamar felülmúlta a 21 éves orosz klienst, aki egyébként két ATP tornagyõzelemmel is dicsekedhet már az idén. Moyá idei negyedik ATP elõdöntõjét játssza.

Agustin Calleri, aki két héttel ezelõtt éppen Davydenkotól kapott ki Estorilban a döntõben, most idei harmadik salakpályás elõdöntõjébe jutott be: szetthátrányból sikerült visszajönnie a meccsbe Tommy Robredo ellen a több mint két óra hosszig tartó mérkõzésen.

A nap utolsó negyeddöntõjét a negyedik helyen kiemelt Marat Safin játszotta, vagy inkább küszködte két óra 43 percen keresztül Gaston Gaudio ellen. A meccs elején az orosz 6-4, 4-1-re vezetett, azután Gaudio valahogyan megtáltosodott és meg is nyerte a második játszmát. A harmadik, mindent eldöntõ játszma kakasvidal hasonlatossággal zajlott, míg végül Safinnak sikerült két meccspont visszaverése után 7-5-re hoznia a szettet és ezzel együtt a mérkõzést is.

Forrás: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top