Connect with us

Kipotyognak a salakmesterek

Nincs kategorizálva

Kipotyognak a salakmesterek

CAM Open Comunidad Valenciana – elsõ eredmények, mai program

A francia Anthony Dupuis kiütötte a harmadik helyre rangsorolt Alex Corretját a nyitó napon Valenciában – Corretja egyébként szabadkártyásként indult ezen a versenyen, azért, hogy felturbózza magát salakon (is). Ellenben a spanyol játékos azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem érezte magát jól a pályán, Dupuis pedig az õ hibáinak köszönhetõen jutott elõnyhöz.

A hetedik kiemelt játékos, az argentin José Acasuso szintén kiesett az elsõ fordulóban, az osztrák Markus Hipfltõl szenvedett vereséget két szettben. Hipflnek ez volt az elsõ gyõzelme az augusztusi mûtéti beavatkozását követõen.

Dominik Hrbaty Magnus Normant verte meg három szettben és következõ ellenfele az orosz Igor Kunitsyn – Agustin Calleri mérkõzés gyõztese lesz.
Hrbaty: „Minden egyes alkalommal érdekes meccset lehet játszani Magnusszal. Õ egy harcos, A legjobbat kell kihoznod magadból, ha meg akarod õt verni. Hosszú labdákat játszik meg az alapvonalról és ezt nagyszerû még nézni is.”

Norman: „Nem nekem kedvezett az elmúlt két hét. Játszottam calleri ellen a múlt héten Barcelonában. Az is egy magas szintû meccs volt. Õ továbbjutott az elõdöntõbe. Ma, azt hiszem, meg tudtam volna nyerni az elsõ játszmát és a harmadikat szintén. Ha a negyeddöntõben találkoztunk volna, amikor már két mérkõzés a hátam mögött van, akkor azt hiszem, megnyerhettem volna a döntõ pontokat, ami ma õt segítette gyõzelemre.”

Ami a mai programot illeti Valenciában, ma lép akcióba az elsõ helyen kiemelt Juan Carlos Ferrero az ugyancsak spanyol, 19 esztendõs (szabadkártyás) Guillermo Garcia-Lopez ellen.
A második helyen kiemelt Marat Safin (akitõl Ferrero a múlt héten, Barcelonában, az elõdöntõben kapott ki) is ma játssza elsõ meccsét az argentin Franco Squillarival. Az orosz játékos, amilyen gyengén kezdte az idényt, olyan nagy meglepetést okozott a múlt héten – kemény meccsen veszítette el a döntõt Moyá ellen. Ez is azt mutatja, ha Marat megembereli magát, akkor akár már a héten megszerezheti elsõ idei tornagyõzelmét. Squillari ellen eddigi találkozásai során – mindkétszer – gyõzni tudott.

Forrás: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top