Connect with us

Marosi Katalin megszorongatta Magui Sernát

Nincs kategorizálva

Marosi Katalin megszorongatta Magui Sernát

Mandula Petra tovább jutott a Budapest Grand Prix-n

Nagyon szoros küzdelemben kapott ki Marosi Katalin álom-ellenfelétõl, Magui Sernától. Azt mondta ugyanis Marosi, hogy Sernával szeretne megmérkõzni a negyeddöntõért. Három hosszú játszmában maradt alul a verseny második számú kiemeltével szemben. Tegyük azt is hozzá, hogy Marosi 141. helyen áll a világranglistán, Serna pedig a 46., és csak egy hajsyálon múlt, hogy bejusson a legjobb nyolc játékos közé.

Az elsõ szett rövidítését 7-5 arányban nyerte a magyar lány, a másodikban pedig 2-5-ös állásról zárkózott fel egészen a tie-breakig, viszont a harmadik szettet egy kicsit elhamarkodottan játszotta végig: 2-0-ára is vezetett, de Serna köszönte szépen és visszaadta az ekvesztegetett pontokat, 5-4-nél pedig már biztosan szervált a mérkõzésért. Marosinak lehetett volna éppenséggel két break lehetõsége is, de egyiket sem sikerült kihasználnia.

Maradt azért magyar játékos a legjobb nyolc között is, mégpedig Mandula Petra személyében, aki igaz, egy kicsit megszenvedett a második szettben a cseh Prusovával, de a harmadikat már simábbnál is simábban, 6-2-re nyerte. Petra következõ ellenfele Marosi búcsúztatója, Magui Serna lesz az elõdöntõs helyért.

Befejezte a versenyt az elsõ helyen kiemelt horvát Iva Majoli, aki még csak ki sem ment ma a pályára vírusos fertõzés miatt. A negyeddöntõbe így a jugoszláv Jelena Jankovic jutott be. Jankovic mellett még egy selejtezõs játékos tovább jutott a mai napon, mégpedig a szlovák Jarmila Gajdosova, aki az ötödik helyen kiemelt francia Virginie Razzanót eliminálta a versenybõl.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top