Connect with us

Moyá, a szél és Malisse

Nincs kategorizálva

Moyá, a szél és Malisse

Monte Carlo-i mestertorna, mai eredmények

A tavalyi döntõs, Carlos Moyá nem csak az ellenféllel, hanem a viharos széllel is megküzdött a pályán, s mondhatni, õ aztán igazán megérdemelte a második fordulós helyet. A második helyen kiemelt spanyol két sima szettben verte a belga Xavier Malisse-t:

„Csak arra figyeltem, hogy játékban tartsam a labdát. Ez minden, amit megtehetsz. Az idõjárási viszontagságok ma igen megviseltek mindkettõnket. Csak ütöttem a labdát és azt vártam, hogy õ hibázzon.” – nyilatkozta Moyá, aki egyébként 1998-ban már egyszer diadalmaskodott ezen a presztízsértékû versenyen, a 2003. évi idényben pedig már 11-1 a salakborításon elért rekordja.

A második fordulóban Carlos Moyá ellenfele a dél-afrikai Wayne Ferreira lesz, aki a svéd, szabadkártyás Jonas Björkmant eliminálta három játszmában.

A holland Sjeng Schalken (9. kiemelt) – könnyebben, mint gondolná – az olasz Davide Sanguinettivel szemben került be a második körbe: történt ugyanis, hogy a 30 éves olasz játékos 6-4, 3-1-es eredménynél csípõsérülés miatt feladta a versenyt. Schalken legközelebb a koreai Hyung-Taik Lee-vel találkozik, aki a spanyol David Sanchezt ütötte ki két sima szettben.

A másik holland, Raemon Sluiter pedig csak majdnem bejutott a második kanyarba, mondhatni, már szinte a fordulatban volt, ugyanis csak hozni kellett volna azt a bizonyos meccspontot. Sluiter nem élt a lehetõséggel, a francia, selejtezõs Julien Benneteau pedig annál inkább. A 21 éves srác 2001-ben debütált az ATP-n, Lyonban a második fordulóban kapott ki a jelenlegi bajnok, Ivan Ljubicictól.

A finn Jarkko Nieminen Taylor Dentet verte két játszmában – a második fordulóban pedig az orosz Yevgeny Kafelnikovval találkozik, aki most ütötte ki a 11. helyen kiemelt marokkói Younes El Aynaouit.

Forrás: Montecarlo – masters-series

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top