Connect with us

Andre Agassi levette a lábát a gázpedálról

Nincs kategorizálva

Andre Agassi levette a lábát a gázpedálról

Lleyton Hewitt visszakapja elsõ helyét

Andre Agassi elsõ fordulós veresége a Telecom Italia mestertornán nem csak azt jelenti, hogy már nem tudja megvédeni bajnoki címét, hanem azt is, hogy visszaadja Lleyton Hewittnak az elrabolt koronát, annak ellenére, hogy az ausztrál nem is játszik a héten.

Alig két héttel ezelõtt lett Agassi a mindenkori legidõsebb teniszezõ, aki feljutott a világranglista legtetejére. Az elmúlt idõszakban bemutatott impresszív játékának köszönhetõen aligha kérdõjelezte meg bárki is, hogy éppen Rómában fosztják meg a tróntól. Agassi viszont nem tudta meghaladni az elsõ szettes kirobbanó teljesítményét (6-0) David Ferrer ellen: a második játszmában a spanyol játékosnak sikerült összeszednie magát és hozta a rövidítést is, majd 4-4-nél breakelte Agassit a döntõ szettben.

„Azt hiszem, nehéz meccs volt, úgy értem, az elsõ szettben ki tudtam használni az esélyeimet, és minden jól ment. Voltak lehetõségeim a másodikban is. De amikor a mérkõzés 6-0-ról rövidítésig ér, csak néhány pont dönt. Sokkal jobban kezdett, én pedig levettem a lábam a gázpedálról. A meccs az én ellenõrzésem alá került az elsõ játszmában, õ nagyon keményen küzdött és sokkal jobban játszott a harmadik szettben. Az, hogy újra elsõ helyre kerüljek fel, hát, még hosszú az év, úgyhogy küzdeni fogok érte. De azt hiszem, a legnagyobb csalódás az volt, hogy kiestem az elsõ fordulóban.” – nyilatkozta Agassi.

„Tizenkét éves korom óta Agassi az ideálom – mondta Ferrer – Soha nem gondoltam volna, hogy egy pályán játszunk majd. De amikor tegnap megláttam a táblát és amikor játszottam vele, olyan volt a számomra, mint egy álom. Az elsõ szettben nagyon is ideges voltam: Andre Agassival játszani, ráadásul a centerpályán. Amikor love-ra veszítettem az elsõ szettet azt mondtam magamnak: nyugi, relaxálj, élvezd – és máris jobban ment a játék.”

Ferrer a családjáról is beszélt: „Valenciai vagyok és van egy barátnõm is. Már két és fél éve ott élek az edzõmmel. A családom Valencia mellõl származik. Van egy testvérem, aki szintén teniszezik. A családom nagyon egyszerû család.”

Forrás: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top