Connect with us

Mieink a harmadik körben

Nincs kategorizálva

Mieink a harmadik körben

Szûkül a kör

Guillermo Coria...

Guillermo Coria...

Sávolt Attila a harmadik fordulóban az argentin Guillermo Coriával találkozik, aki mellesleg a bajnokság hetedik számú kiemelt játékosa. Coria negyedszer játszik a Roland Garroson, tavaly jegyezte legjobb eredményét, amikor bejutott a harmadik fordulóba.

Idén az elsõ fordulóban a német Nicolas Kiefert ütötte ki négy játszmában, a második körben pedig a barzil Andre Sat búcsúztatta könnyedén, sima három szettben.

A 21 esztendõs Coria (2000-tõl profi) pillanatnyilag hetedik a világranglistán, az ATP Champions Racen pedig az ötödik helyet foglalja el. Eddigi pályafutása során két tornagyõzelmet gyûjtött be (egyéniben), 78 meccset megnyert és 44-et elveszített. Az idei mérlege 27:9. A Grand Slam versenyeken még nem sikerült a negyedik fordulónál tovább jutnia (2003: Australian Open).

Ami esetleg Attilának elõnyére válna Coriával szemben, hogy az argentin játékos fájlalja a lábát, és a minap is hosszú órákon keresztül ápolták.

Mandula Petra a 11. helyen kiemelt Anastasia Myskina után az olasz Flavia Pennettával csap össze, aki a 21. kiemelt, amerikai Lisa Raymondot eliminálta két játszmában. Petrának elvileg nem kellene nagy akadályt okoznia az olasz lánynak. A 21 éves Pennetta elõször vesz részt ezen a bajnokságon, jelenleg a ranglista 65. helyezettje, de volt már 61. is. Pályafutása során 16 mérkõzés nyertese és 13 vesztese. Ebben a szezonban 15 meccset nyrt meg és 10-et veszített el. Az idei éve az erõt próbáló, úgymond, hszen elsõ Grand Slam tornája a januári Australian Open volt, ahol az elsõ fordulóban búcsúzott. Párizsban a francia Amandine Dulon és a már említett – nagy halnak számító – Lisa Raymond legyõzésével érkezik Mandula Petra elé.

Petrának ma is lesz jelenése, mégpedig párosban: állandó társával, az osztrák Patricia Wartuschsal az elsõ fordulóban a tatiana Poutchek-Anastassia rodionova kettõssel küzd meg harmadikként a 8-as pályán.

A mérkõzések minden pályán délelõtt 11 órakor kezdõdnek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top