Connect with us

Roland Garros: mai elõzetes

Nincs kategorizálva

Roland Garros: mai elõzetes

Továbbra is top-játékosok a mezõnyben

A második helyen kiemelt Andre Agassi és a negyedik kiemelt Carlos Moyá a férfiak mezõnyében, a nõknél pedig Serena Williams és Amelie Mauresmo érdemel kitüntetett figyelmet a mai napon.

A franciák továbbra sem gyõzik eleget emlegetni Roger Federer vereségét, ugyanis az 5. helyen kiemelt svájci sztár kiesésével szinte teljesen nyitott maradt a férfi egyéni mezõny alsó fele, de azért számolni kell Andre Agassival is azoknak, akik ezt a soha vissza nem térõ alkalmat szeretnék kihasználni egy esetleges Grand Slam trófeáért. Minden valószínûség szerint Agassi már kiheverte a Mario Ancic elleni küzdelem (5 szettes!) fáradalmait és újult erõvel néz majd szembe a belga, 26. helyen kiemelt Xavier Malisse-szal, aki, mint azt már néhányszor be is mutatta, kiszámíthatatlan. Viszont õs sem kevésbé fáradt, mint ellenfele, ugyanis hasonlóképpen öt szettes mérkõzésen sikerült felülmúlnia az osztrák Stefan Koubeket.

A negyedik helyen kiemelt spanyol Carlos Moyá és a marokkói Younes El Aynaoui is argentin játékosokkal méri össze erejét a harmadik fordulóban: a 31. helyen kiemelt Juan Ignacio Chela és Mariano Zabaleta nem bizonyul valami puhány ellenfélnek. És akkor még itt van a harmadik argentin, aki a mi Attilánk ellen próbálkozik majd.

A 11. helyen kiemelt Rainer Schüttler a 22. kiemelt Wayne Ferrerirával találkozik, a 13. kiemelt Jiri Novak ellenfele pedig a horvát Ivan Ljubicic lesz.

Ami a nõi mezõnyt illeti, az elsõ kiemelt Serena Williams, az 5. Justine Henin-Hardenne, az 5. Amelie Mauresmo és a nyolcadik kiemelt Chanda Rubin mutatkozik be a mai napon a harmadik fordulóban.

Serena azzal a Barbara Schettel játszik, aki 2001-ben nõvérét, Venust ütötte ki ugyanitt az elsõ fordulóban. Henin-Hardenne a madagaszkári Dally Randriantefy (83. a ranglistán) ellen lép pályára, aki egyébként most érte el legnagyobb eredményét egy Grand Slam versenyen – viszont, ha nem történik valami, igen csekély esélye maradt a továbbjutásra a belgával szemben.

A helyiek kedvence, Amelie Mauresmo azzal ajátékossal kerül össze, akit éppenséggel a Fed Kupában is megvert: a kolumbiai Fabiola Zuluagával. Chanda Rubin honfitársnõjével, a 31. helyen kiemelt Laura Granville-lal kerül össze.

Forrás: Roland Garros

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top