Connect with us

Róma live: Gaudio kiütötte Kuertent

Nincs kategorizálva

Róma live: Gaudio kiütötte Kuertent

Ferrero Philippoussisszal küszködik – mai, friss eredmények

Gaudiót egyáltalán nem hatotta meg az, hogy a háromszoros Roland Garros bajnokkal kell játszania: három szettben ütötte ki az elsõ fordulóban Gustavo Kuertent, a mestertorna 14. kiemelt játékosát.

Az elsõ szettet Gaudio nyerte nagyon kényelmesen, 6-3 arányban kihasználva, hogy Kuerten sehogy sem találja el a ritmusát. A meccs második szettjét viszont a magára talált brazil nyerte: Kuerten háromszor is breakelte llenfele adogatását. A harmadik szettben mindketten nagyon keményen küzdöttek egészen addig, amíg a kilencedik játékban Gaudionak végre sikerült elvennie Kuerten adogatását és így kiszerválhatta a mérkõzést.

A negyedik helyen kiemelt Roger Federer 6-3, 7-5 arányban búcsúztatta a francia Paul-Henri Mathieut. Federer már a nyitó szett elsõ játékában breakelte a francia fiút, majd jelentõs vezetésre tett szert. Mathieu-nak végre a második szettben sikeredett egy break, de nemsokára vissza is kapta azt. Ettõl kezdve egyirányú forgalom zajlott a pályán – ahol Federer volt a rendõr. A legjobb 16 között Federer az argentin Mariano Zabaletával találkozik, aki két sima szettben verte a spanyol David Sanchezt.

A spanyol Alex Corretja (tavaly elõdöntõs volt a Roland Garroson), nem mást, mint Albert Portast ütötte ki három játszmában. A következõ fordulóban Corretja ellenfele vagy Philippoussis vagy pedig Ferrero lesz (a pillanatnyi eredmény szerint Ferrero vezet a szetteket tekintve 1-0-ra).

Egy másik spanyol játékos, Tommy Robredo a francia Sebastien Grosjeant verte három szettben, az orosz Nikolay Davydenko pedig a szlovák Karol Kucera felett aratott három szettes diadalt.

A chilei Juan Ignacio Chela mindössze két játékot veszített a belga Olivier Rochus elleni meccsen, a finn Jarkko Nieminen pedig a thai Paradorn Srichaphant küldte csomagolni két sima szettben.

Az argentin Agustin Calleri is bejutott a következõ kanyarba, miután 6-2, 6-2 arányban legyõzte az osztrák Stefan Koubeket.

Forrás: BBC, ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top