Connect with us

Clijsters és Petrova: orosz revans?

Nincs kategorizálva

Clijsters és Petrova: orosz revans?

Ma délután kettõkor kezdõdnek a mérkõzések a RG-on

Nadia Petrova

Nadia Petrova

A második helyen kiemelt Kim Clijsters az orosz Nadia Petrovával találkozik a legjobb négy között, elsõként a centerpályán. A papírforma szerint kétsételenül Clijsters az esélyesebb a tõle 74 hellyel lejjebb tanyázó Petrovával szemben, viszont ez nem ígéret, mert most jön a bizonyíték: Petrova lábfájdalmai miatt kilenc hónapig nem játszott a tavalyi idényben, de azóta, amint azt a mellékelt ábra is mutatja, egészen jól felépült. Mindkét valamikori RG bajnok az õ tenisztõjéõl szenvedett vereséget az idén: Jnnifer Capriati is és Szeles Mónika is. tóbbi mentségére legyen mondva, hogy nem jött még rendbe a lábsérülése után. Úgyhogy mindezek ismeretében azért Kimnek oda kell figyelnie arra, amit csinál, ha éppen úgy akar járni, mint ahogyan Conchita Martinez ellen a közelmúltban.

A világ második számú játékosa öt meccsen mindössze 15 játékot veszített el, és a legkevesebb játékidõt töltötte a pályán (öt óra 11 perc) – hasonlítva a többi elõdöntõshöz. Magabiztos, erõs és friss – talán így lehetne jellemezni a 2001. évi finalistát.

Nadia Petrova az idei meglepetés-elõdöntõs (tavaly ilyen volt Clarisa Fernandez). Nem volt túlságosan sok nagy eredménye a Roland Garrosra jövet ebben a szezonban: a harmadik fordulóban esett ki Rómában (Jennifer Capriati ütötte ki), de valószínûleg nagy lökést adott neki a Szeles feletti gyõzelem (6-4, 6-0) még az elsõ fordulóban. Jenny is megkapta a maga revansát háromszettes küzdelemben.

„Minden csak rólam és a labdáról szól. Arra kell töekednem, hogy folytassam a játékot, csak a labdával játsszak és ne nézzek arra aki a pálya másik térfelén van – sõt ne is gondoljak rá.” – nyilatkozta az orosz lány, miután megverte Capriatit.

„Nagyon jól játszik – mondta róla Clijsters – Megvert már néhány jó játékost. Én csak a meccs végét láttam és úgy tûnik a játéka alapján, hogy azt csinál a labdával, amit akar.”

Forrás: Roland Garros

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top