Connect with us

Henman: végre nem Hewitt

Nincs kategorizálva

Henman: végre nem Hewitt

Roddick javítani készül – Elõdöntõsök Queen’sben

Tim Henman már a döntõre kacsingat a Stella Artois-n, teszi ezt abban a reményben, hogy az idén végre sikerül megnyernie is a tornát, nemcsak a döntõben, az utolsó állomáson bukik el – biztatja most az, hogy Hewitt, akitõl az utóbbi két évben kikapott, már nincs versenyben.

Hewittot Sebastien Grosjean ütötte ki, és most éppen õ lesz Tim Henman ellenfele a legjobb négy között. A brit elsõszámú játékos igen nehezen küzdötte át magát az elsõ két meccsen, viszont a negyeddöntõben már úgy tetszett, mintha visszanyerte volna régi jó formáját Anthony Dupuis ellen.

Henman azt mondja, hogy Grosjean lesz az az ellenfél, aki problémát okozhat neki az összes játékos közül, akivel a héten összetalálkozott: „Nagyon jól játszik, agresszíven szervál és nagyon, nagyon gyors az alapvonalon.”

Hewittal kapcsolatban Henman a következõket nyilatkozta:
„Ha hat meccs alatt egyszer sem sikerül õt megverni, nem igazán várod a következõ találkozást.” Azt is hozzátette, hogy Hewitt azért elég veszélyes ellenfél lehet Wimbledonban, annak ellenére, hogy most nem volt formában.

Ami a másik oldalt illeti: a második helyen kiemelt Andre Agassi nem veszített el egyetlen játszmát sem a héten, a harmadik kiemelt Roddick pedig olyan fûspecialistákat zavart az öltözõbe, mint például a valamikori wimbledoni gyõztes Greg Rusedski vagy éppen Taylor Dent.

Ha az eddigi statisztikákat veszzük figyelembe, akkor Agassi nyeri kettejük meccsét, ugyanis mind a négy találkozójukon õ került fölénybe Roddickkal szemben. Igaz, legutoljára (Houston) egy szettet elveszített ellene.

„Nagyon jó meccset játszottunk Houstonban, úgyhogy jó, hogy ilyen rövid idõ alatt újra összekerülünk – mondta Roddick – Nagyon jó érzés volt, hogy a legutolsó meccsünkön sikerült egy kicsit megszorongatnom, mivel elõtte mindig szörnyen kikaptam. Nehéz rá, mint riválisra nézni, amikor eddig mindig õ gyõzött.”

Forrás: BBC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top