Connect with us

Wimbledon: 7. nap

Nincs kategorizálva

Wimbledon: 7. nap

Mai események az All England Clubban

Andy Roddick - gyere, Srichaphan...

Andy Roddick - gyere, Srichaphan...

Elkezdõdött a második hét a legnagyobb Grand Slam bajnokságon. Némelyek azt is mondhatják: hát, ezt is megértük. Valamennyien negyedik fordulós meccseket játszanak ma. Itt van mindjárt például Tim Henman, aki még mindig tartja a britekben a reményt a végsõ gyõzelemre. De azért még talpon maradt Agassi is és Andy Roddick is, mint ahogyan a nõk közül a Williamsek, a belgák és az orosz lányok.

Kezdjük a Williams testvérekkel. Mindektten, Venus is és Serena is orosz ellenféllel bajlódnak ma. Venus azzal a 18 esztendõs Zvonarevával kerül össze, aki a Roland Garroson elvágta minden esélyét a gyõzelemre. Azzal, hogy most már semmilyen gyomorproblémákkal nem küszködik, mint kb. egy hónappal ezelõtt. A 2000. és 2001. évi bajnok tehát a maga magabiztosságával vág neki meccsnek a kettes számú pályán.

A címvédõ Serena Elena Dementievával játszik, akiben mostanság nagy a bizalmuk az oroszoknak. A meccs kiemenetelérõl nem lehet semmit sem jósolni, ellenben azt mindenki tudja, hogy Serena, bárki eléje kerül, lebombázza a Roland Garroson elszenvedett sérelmei miatt.

Ezt a meccset Andy Roddick követi majd Paradorn Srichaphannal. Roddick múlt heti teljesítménye nem elhanyagolható:46 adogatójátékból ötször került szembe breakponttal, és mindössze csak egyszer sikerült elvenni az amerikai adogatását. Mégpedig Greg Rusedski volt az… Ami pedig Srichaphan malmára hajtja a vizet, az, hogy õ nyerte meg legutóbbi mérkõzésüket tavaly, novemberben, Párizsban. Igaz, fedett pályán…

A britek kétségtelenül a Tim Henman – David Nalbandian meccsre koncentrálnak összes létezõ erejükkel, mégpedig annak tudatában, hogy az argentin tavaly döntõs volt Wimbledonban.

Andre Agassi Mark Philippoussis ellen lép pályára: önbizalmát növeli, hogy eddigi hét mérkõzésük közül hatot neki sikerült nyernie.

A salakmesterek most füvön próbálkoznak, vagyis Sebastien Grosjean és Juan Carlos Ferrero küszködik majd egymás ellen az egyes pályán. Ferreronak titkolt vágya lehet egy + Grand Slam bajnokság, amelyet szépen odasorakoztatna a párizsi mellé, Grosjean pedig, mint azt ahogy nagyon jól bemutatta már, többéltû, vagyis minden pályán feltalálja magát. Ami a javára szolgálhat, az, hogy döntõs volt a Stella Artois-n.

Az egyes pálya elsõ meccsét a második helyen kiemelt Kim Clijsters játssza a japán Ai Sugiyama ellen olyan fan club csápolásának közepette, ahol a díszvendég a võlegény, vagyis Lleyton Hewitt.

A másik belga sztár, Justine Henin-Hardenne Mary Pierce-szel játszik, aki ,ár nyert Grand Slam bajnokságot, igaz, Páizsban és Ausztráliában.

A negyedik helyen kiemelt Roger Federer következõ skalpjelöltje Feliciano Lopez lesz, de ezzel nem is foglalkoznak a jósok, hanem már a soros ellenlábast jelölik ki neki, aki vagy Sjeng Schalken vagy pedig Rainer Schüttler lehet.

Ahhoz képest, amilyen formában mostanában lenni szokott, Jonas Björkman is jól bírja: most éppen Max Mirnyit kellene búcsúztatnia a továbbjutásért. A gyõztes kerül majd össze a Roddick – Srichaphan mérkõzés nyertesével.

Forrás: Wimbledon

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top