Connect with us

Agassi belehúzott

Nincs kategorizálva

Agassi belehúzott

Roddick: már megint Bob?

Az elsõ helyen kiemelt Andre Agassi torpedórombolóként indult neki a Legg Mason Tennis Classicnak Washingtonban: 6-3, 6-1 arányú vereséget mért a svájci Ivo Heubergerre, s ezzel beteniszezte magát a harmadik fordulóba. Nem csoda, hogy Agassi ennyire rákapcsolt, ugyanis hatodik washingtoni trófeáját gyûjthetné be, ha megnyeri ezt a versenyt: elõször 1990-ben, legutoljára pedig 1999-ben diadalmaskodott sorozatban 15 részvétele közül. Egyébként Agassi nem játszott ATP meccset azóta, hogy Wimbledonban (június 30-án) Mark Philippoussis kiütötte a negyedik fordulóban.

A címvédésre készül viszont James Blake, a torna 6. számú kiemelt játékosa, aki szetthátrányból eliminálta Gregory Carrazt 4-6, 7-6, 6-4 arányban. Blake-nek sikerült mind a négy fenyegetõ breakpontot hárítania a meccsen (ebbõl hárommal a döntõ szettben kellett szembe néznie), s így sikerült a revans a Newportban elszenvedett második fordulós vereségért. Blake statisztikai adatait nézve, eléggé deficites: a legutóbbi 10 mérjõzése közül mindössze hármat sikerült megnyernie. Következõ ellenfele a német Lars Burgsmuller lesz, aki az Australian Open valamikori döntõsét, Arnaud Clément-t verte meg 3-6, 7-5, 6-1 arányban.

Ami a többi mérkõzést illeti, a másik amerikai kedvenc, Mardy Fish is bejutott a harmadik körbe, miután 6-2, 7-5-re verte Scott Drapert. Soros ellenfele vagy Kafelnikov vagy pedig Enqvist lesz. Paul Goldstein 6-2, 6-2 arányban gyõzött a szabadkártyás Brian Baker ellen úgy, hogy kilenc pontot ásszal szedett össze. Nagy fába vágja a fejszéjét a következõ körben, ugyanis a 10. kiemelt Tim Henmannel kell megküzdenie.

Nem múlt el a második nap sem meglepetés nélkül: a párosok elsõ számú kiemeltje, Bob és Mike Bryan kikapott az Andy Roddick – Brian Vahaly kettõstõl. A második számú kiemelt duó is búcsúzott: Wayne Black és Kevin Ullyett 4-6, 1-6-ra veszített a Kafelnikov – Sargis Sargsian alkotta kettõs ellen.

Roddick nem szabadult meg ilyen könnyen Bob Bryantól, ugyanis ma egyéniben újra összetalálkoznak. Roddick számláján az elmúlt öt hétben három tornagyõzelem áll, ráadásul három különbözõ borításon. Az utóbbi 22 meccse közül ennek értelmében 20-at megnyert s a Champions Racen az ötödik pozíciót foglalja el megerõsítve helyét a szezonzáró Mesterek Tornájára. Ami ellenlábasát illeti, Bryan pályafutása elsõ egyéni meccsét Newportban szerezte meg, s akkor egészen az elõdöntõig vitte.

Forrás: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top