Connect with us

Enqvist belevágott

Nincs kategorizálva

Enqvist belevágott

RCA Campionships, Indianapolis

Enqvist: megkezdte az idei szezont

Enqvist: megkezdte az idei szezont

A svéd Thomas Enqvist, aki mellesleg már megízlelte a gyõzelem ízét Indianapolisban, sikeresen beteniszezte magát a második fordulóba a cseh Jan Vacekkel szemben. Egy kicsit csepergett az esõ is, de annál nagyobb öröme volt a svédnek a gyõzelemben, ugyanis 2003-ben most sikerült megnyernie ötödik meccsét. Indianapolisban 1995-ben lett bajnok, s az utóbbi két évben vállproblémákkal küzdött, s mostanra érett visszatérõbe, megcélozva a jövendõ keményborítású versenyeket.

„Idáig az idényben egészséges voltam és nagyon sokat edzettem. Úgy érzem, fizikálisan nagyon jó fomában vagyok, és nem tévesztem el olyan sokszor a labdát. Remélem, meg tudok nyerni néhány meccset. Az idén elõször januárban Ausztráliában jártam, ahová úgy ékeztem meg, hogy azt megelõzõen utoljára a US Openen játszottam. Úgy döntöttem, elmegyek és elkezdek végre játszani s talán nyerni is néhány mérkõzést. Ami Indianapolist illeti, minden egyes alkalommal nagyszerû meccseket játszottam itt.” – nyilatkozta Enqvist.

Ami a többi mérkõzést illeti, az amerikai szabadkártyás Rajeev Ram elsõ idei ATP meccsét nyerte meg a szerencsés vesztes Igor Levine-nel szemben, aki Jerome Golmard helyett ugrott be.

Az esti meccsen Eric Taino 3-6, 6-3, 7-5 arányban búcsúztatta a visszavonulófélben levõ, utolsó idényét játszó Michael Changet.

Az ausztrál Scott Draper az amrikai Bobby Reynoldsot verte meg a második fordulóért, míg az NCAA gyõztes, szabadkártyával játszó Amer Delic elsõ ATP mecscét nyerte meg a brazil Ricardo Mello ellenében.

A párosok küzdelmében a Kenneth Carlsen – Paradorn Srichaphan kettõs a negyedik helyen kiemelt duót, Jan-Michael Gambillt és Brian vahalyt ütötte ki a versenybõl.

Forrás: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top