Connect with us

Esõmosta alpesi hegyek

Nincs kategorizálva

Esõmosta alpesi hegyek

A dél-amerikaiak idõben bebiztosították magukat Kitzbühelben

A tegnapi nap egyik szerencsés versenyzõje a valamikori bajnok, Nicolas Lapentti lett, aki 6-3, 6-1-es gyõzelemmel jutott tovább a Generali Open negyeddöntõjébe. Lapentti 2001-ben Albert Costát verte meg a titulusért, s látszólag ugyanolyan formában van, mint két héttel ezelõtt, amikor Bastadban egészen a döntõig vitte…
A 26 esztendõs ecuadori játékos következõ ellenfele egy ugyancsak top formában levõ delikvens, Nicolas Massu lesz, miután a chilei 6-2, 6-2-re verte a 14. kiemelt Sargis Sargisant. Massu eddig 8 meccset nyert meg zsinórban – beleértve a múlt heti amersfoorti bajnokságot is.

Az esõ szólt közbe a Ferrero-Saretta meccsen, s ugyancsak elnapolták a Coria-Mutis mérkõzést is. Negyeddöntõs viszont a 7. kiemelt Gaston Gaudio, a 13. kiemelt Feliciano Lopez és a 9. kiemelt Mariano Zabaleta is. Utóbbinak több pihenés jut, mint a többieknek, ugyanis Younes El Aynaoui influenza miatt visszalépett.

Negyeddöntõs elõzetes:
a harmadik fordulós mérkõzéseket is a negyeddöntõket is mára tervezik Kitzbühelben, úgyhogy zsúfolt napnak néznek elébe a versenyzõk.

A második kiemelt Guillermo Coria (két titulusa: mesterszéria hamburgi állomása, Stuttgart, elõdöntõs volt a Roland Garroson) elõször néz szembe pályafutása során a francia Olivier Mutis-val. Õk ketten a centerpályán kezdik ma a meccset, majd utánuk következik Ferrero, aki már csak egy mérkõzésnyire van attól, hogy elhappolja az ATP Champions Race elsõ pozícióját. Ezért le kell gyõzni a brazil Flavio Sarettát. Ha nyeri a versenyt, akkor ezzel együtt Ferrero még a hagyományos világranglista (Entry System) elsõ helyét is bezsebeli, maga mögé utasítva ezzel Andre Agassit. Ferrero Valenciában egyszer már megverte Sarettát az elõdöntõben ebben az idényben, sõt, magát a tornát is.
Továbbá: éppen 12 hónappal ezelõtt döntõs is volt Kitzbühelben, ami pedig Sarettát illeti, negyeddöntõs volt Delray Beachen, Casablancában és St. Pöltenben.

A negyeddöntõs meccsek közül Ncolas Massu lép pályára Nicolas Lapenttivel. Õk ketten 2002-ben kétszer is összefutottak egymással, akkor Lapentti nyerte meg az egyetlen salakpályás találkozójukat Vina Del Marban, Massu szülõvárosában…

A másik centerpályán Gaston Gaudio játszik Feliciano Lopezzel. 2002-ben találkoztak utoljára a US Openen, akkor Gaudio nyert négy szettben.

Forrás: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top