Connect with us

Nincs kategorizálva

Kicsi Európa

Mindössze egy meccset sikerült elkezdeni Sopotban, az Idea Prokom Openen

A vihar szépszerivel végigsöpört egész kontinensünkön, hol elõbb, hol késõbb, de mindenkit utolért.
A játékosok sem bánták volna a frissítõ zuhét, ha éppenséggel éjjel szakad rájuk, ellenben Sopotban 16 egyéni nérkõzést kellett mára tolni az áldásos idõjárás miatt.

Egyetlen mérkõzés van folyamatban: Christophe Rochus 6-3, 3-1 arányban vezetett Federico Browne ellen, amikor le kellett sétálniuk a pályáról tegnap délután.

Ezen a versenyen játszik a Roland Garros bajnok Juan Carlos Ferrero is, aki látszólag is nagyon boldog, hogy õ áll a Champions Race élén:
„A Roland Garros utáni héten már vezettem a listát, úgyhogy ez már a második hetem ott, ahová igazán el akartam jutni. Mindenesetre ugyanaz a játékos maradtam, mint mielõtt a RG-t megnyertem volna. Azt hiszem, mind salakon, mind pedig keményborításon jól játszom mostanában. S hogy mit szólnék ahhoz, ha elsõ helyen végezném az idény végén? Miért ne?”

Ferrero ma lép pályára az idei negyedik titulusáért: elsõ ellenlábasa a lengyel, szabadkártyás Bartlomiej Dabrowski lesz, aki egy évvel ezelõtt kiesett az elsõ fordulóban (ma játssza pályafutása második ATP meccsét) Mikhail Youzhny ellen.

A stuttgarti – kitzbüheli bajnok, Guillermo Coria ma a román Victor Hanescuval kezd: az utóbbi 10 meccsén az argentin játékos még csak szettet sem veszített, s a harmadik helyre került az ATP Champions Racen.

Carlos Moyá is tornagyõztesként érkezett Sopotba (Umag után), s elsõ ellenlábasa honfitársa, Albert Portas lesz. Moyá áll jobban: az ezt megelõzõ három meccsük közül kettõt õ nyert meg, továbbá tavaly egészen az elõdöntõig vitte a lengyel városban, ahol José Acasusotól kapott ki. Portas 2001-ben volt döntõs ezen a versenyen, s a harmadik szett rövidítésében Tommy Robredoval szemben maradt alul.

Forrás: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top