Connect with us

Maradt a bajnok

Nincs kategorizálva

Maradt a bajnok

Nem változott semmi Wimbledonban

Venus: újabb tálca a vitrinbe

Venus: újabb tálca a vitrinbe

Serena Williams, igaz, három szettjébe került, de újra bajnok. Vagyis sikerrel védte meg elsõségét Wimbledonban. Pedig nõvére óriási küzdelemban maradt csak alul. Az elsõ szettet még õ nyerte, de a másodikban serena kerekedett felül és elhúzott egészen 5-1-re, mikor azután sorozatosan elveszítette az adogatásait és Venus felkapaszkodott 5-4-re. Ekkor még megcsillant némi remény is a szemében, ellenben Serena hozta a szettet, sõt a harmadikat is, azt meg már nagyon gyorsan 6-2 arányban. Serena ezzel hatodik meccsét is megnyerte nõvérével szemben és továbbra is vezeti a világranglistát.

Venus a maga kétszeres imbledoni gyõzelmével – és „ajándék” sérülésével csak eddig bírta: a harmadik szettben, rögtön az elején Venus a pályára is hívta az edzõt és a WTA képviseletében részt vevõ Karen Davis engedélyezte számára a további ápolást az öltözõben. A övetkezõ pillanat már az volt, amikor Venus visszatért a pályára és a közönség melegen üdvözölte az akkor még egálban levõ játékost.

Az még nem történt meg Wimbledonban, hogy a döntõben valamely versenyzõ is visszalépjen, ezért Venus kapott néhány percet arra, hogy visszatérjen a játékba. Ellenben Venus nem tudott már olyan jól teljesíteni, mintha 100 százalékosan fitt lenne: Serena elhúzott 3-1-re, majd 4-2-re, s 5-2-re. Venus kétszer is kettõs hibát vétett és látszólag is nagy fájdalmai voltak. Serena pedig kiszerválta a meccset, no és az egész bajnokságot is alig két óra játékidõ tán. Két meccspontból az elsõt sikerült érvényesítenie és megtartania újabb egy évig a Wimbledon királynõje címet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top