Connect with us

Roddick – Bryan: 12-12

Nincs kategorizálva

Roddick – Bryan: 12-12

A páros specialista meglepte Andyt Washingtonban

A második helyen kiemelt Andy Roddick nem gondolta, hogy ennyire oda kell majd figyenie a meccsre Bob Bryan ellen, akinek a nevét a párosok mezõnyébõl ismerjük már nagyon jól. Andynak végül sikerült 7-6, 6-4 arányban továbbjutnia, s ezzel is növelve a meccsrekordját 16-1-re az új edzõ, Brad Gilbert keze alatt.

„Ha néhány hónapig nem játszana párost, hanem csak az egyénire koncentrálna, akkor jó játékos lehetne belõle – mondta ellenfelérõl Roddick – Úgy játszott, mint a világranglista 35-40. helyén álló játékosok szoktak, csak annyi a „hibája”, hogy még nem játszott elég egyéni meccset.”

A mérkõzésen mindkét játékos 12-12 ászt bombázott, sõt az egy óra 14 perces játékidõ alatt mindössze egyetlen breakre került sor, mégpedig az urolsó játékban. Roddick a harmadik fordulóban már Bryantól nagyobb falatot kap Greg Rusedski személyében, akivel együtt tartják a leggyorsabb szerva világrekordját.

Roddick magabiztosabban vág neki a mai meccsnek Greg elle, ugyanis a legutóbbi két mérkõzésükön õ diadalmaskodott. Megverte õt Queen’sben és Wimbledonban is. Legelsõ találkozójukon, tavaly Wimbledonban Rusedski gyõzedelmeskedett. Rusedski egyébként a nagy visszatérõk sorába lépett, ugyanis 2002 októberében lábmûtéten esett átt Münchenben és idén, a Roland Garroson debütált a felépülését bizonyítván. A múlt héten Indianapolisban kikapott Scott Drapertõl, viszont pályafutása során szerzett 13 titulusa közül hatot éppen kemény pályán nyerte meg.

Tim Henman szetthátrányból nyert az amerikai Paul Goldstein ellen, s a harmadik körben az orosz Nikolay Davydenkóval kell majd megmérkõznie.
Igencsak izgalomba hozta rajongóit a harmadik kiemelt és tavalyi döntõs Paradorn Srichaphan, aki elõször úgy gondolta, hárít egy meccslabdát Cyrill Saulnier ellen, majd 6-4, 6-7, 6-1 arányban megnyeri a meccset. Kafelnikov nagy riválisát, a svéd Thomas Enqvistet búcsúztatta három szettben, s ellenfeleinek sorában a 11. kiemelt Mardy Fish lép.

Ha Bob Bryannak nem is sikerült szenzációt okoznia Roddick elle, testvére, Mike szabadkártyás játékosként 6-1, 6-7, 7-6 arányban legyõzte Noam Okunt – igaz, õs is szembe került egy meccslabdával a harmadik szettben, amikor Okun szervált 5-4-es állásnál. Bryan a harmadik fordulóban a hetedik kiemelt Max Mirnyivel csap össze.

Forrás: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top