Connect with us

Agassi és Roddick: potenciális show

Nincs kategorizálva

Agassi és Roddick: potenciális show

Negyeddöntõsök Washingtonban

Ki van ez találva, úgy amerikaiul: egy pillanatra se unatkozzon a kedves publikum. A kiemelteket is úgy határozták meg, hogy biztosan a két legjobbnak, ráadásul amerikainak legyen esélye a végsõ összecsapásra Washingtonban, a Legg Mason Tennis Classicon. Egyelõre úgy fest a dolog, hogy erre Agassinak (elsõ kiemelt) és Roddicknak (második kiemelt) is megvan az esélye, némi Agassi-elõnnyel fûszerezve. A veterán játékos már zsinórban hatodszor játszik ezen az ATP versenyen, s csak csendben jegyezzük meg, hogy ötször már tornagyõztest is faragott magából. Idén a legjobb nyolc közé például úgy sikerült bejutnia, hogy csupán 58 perc alatt, 6-3, 6-2-re verte nagyon kedves barátját, Sargis Sargisant. De még mielõtt Roddick ugrabugrálna vele szemben a pályán, lesz még egy elég masszív akadály elõtte: a fiatalembert James Blake-nek hívják és õ az, aki tavaly az elõdöntõben ütötte ki Agassit, majd a versenyt is megnyerte.

A 3. kiemelt, tavalyi döntõs Paradorn Srichaphan egy kicsit nehezen indult be, de azután 7-6, 6-4 arányban sikerült eliminálnia a 16. kiemelt Brian Vahalyt. A thai idei ötödik ATP negyeddöntõjébe jutott be – a múlt héten is, Indianapolisban, s akkor egészen a döntõig vitte.

A 10. kiemelt Tim Henmannek sikerült megvernie a 8. kiemelt Davydenkót – s sorjában harmadik negyeddöntõjéz játszhatja Queen’s és Wimbledon után. Mardy Fish pedig hatodszor került be a legjobb nyolc közé az idei szezonban, miután három szettben búcsúztatta Yevgeny Kafelnikovot. Fish a nyert-veszített meccseket tekintve 25-17-re áll, de most jön egy olyan ellenfél, akit történetesen Andy Roddicknak hívnak…

„Már várom a meccset Andyval, nagyon vidám lesz. Nem könnyû egy barát ellen játszani, ellenben ilyenkor el kell felejtened, hogy ki áll a háló túlsó oldalán. 1999-ben már laktam együtt vele és a családjával, és nagyon jó barátok lettünk.” – nyilatkozta Fish.

Forrás: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top