Connect with us

Chanda Rubin megkezdte a sort

Nincs kategorizálva

Chanda Rubin megkezdte a sort

Us Open: elsõ nap, nõk meõnye

Lindsay Davenport egyáltalán, még egy icipici jelé sem mutatta annak, hogy fájna a lába: ezt igazolja az is, hogy szinte egy falatban lenyelte a belga Els Callenst.

A harmadik helyen kiemelt amerikai játékos 1998-ban lett bajnok a US Openen, s most sem teketóiázott az elsõ fordulóban: 47 perc alatt beteniszezte magát a következõ kanyaba. Az igaz, hogy beinjekciózták, hogy ne érezzen fájdalmat, s a US Open után meg is mûtik. A második fordlóban a cseh Daja Bedanova lesz az ellenfele, aki az olasz Maria Elena Camerint gyõzte le két sima szettben.

A francia Mauresmo sem volt túl sokáig a pályán: 62 perc alatt intézte el a volt wimbledoni és Roland Garros junior bajnokot, Angelique Widjaját.

„Arra törekedtem, hogy biztos legyek a játékomban, legyen elég önbizalmam, ne töltsek túl sok idõt a pályán és ne pazaroljam az energiámat.” – mondta Mauresmo, tavalyi elõdöntõs. Következõ ellenfele honfitársnõje, Stephanie Cohen-Aloro lesz, aki az orosz Alina Jidkovát ütötte ki két szettben. Annak ellenére, hogy Mauresmo végigsöpri a mezõnyt, gyomorbántalmakkal is küszködik, visont nagy elõny a számára (is), hogy nincs itt a két Williams lány…

Kiesett az elsõ kiemelt játékos is a US Openen: Chanda Rubin a ranglista 84. helyén álló Vento-Kabchitól kapott ki, megfejelve a meccset még 46 ki nem kényszerített hibával. Chanda Rubin arra hivatkozott, hogy nem az õ napja volt a tegnapi, és hogy nem tudott úgy koncenrálni, mint például tavaly, amikor is egészen a negyedik fordulóig vitte.

Az egyik nagy meglepetés Ashley Harkleroad volt: a tinédzserlány az orosz Vera Douchevinát verte meg 65 perc alatt s hazai közönség elõtt szerezte meg elsõ US Open meccsgyõzelmét (az utóbbi két évben az elsõ fordulóban esett ki).

Clijsters is simán jutott tovább: két szettben, öt játékveszteséggel várja következõ ellenlábasát a második fordulóban.

Forrás: Eurosport

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top