Connect with us

Chang is búcsúzik…

Nincs kategorizálva

Chang is búcsúzik…

US Open, második nap: a férfiak mezõnye

Andy Roddick véget vetett a britek nagy reményének, vagyis Tim Henmanbe vetett hitének: a szigetország másik kedvence (Greg Rusedski után) is elbúcsúzott Flushing Meadowstól.

„Úgy indultam neki a mai meccsnek, hogy jól tudtam, ezután az is lehet, hogy hazatazom – nyilatkozta a húszesztendõs Roddick – S azt is tudtam, hogy nagy csalódást okozna az, hogy amikor ennyire jó formában vagyok, itt az elsõ fordulóban esnék ki.”

Andre Agassi, a US Open kétszeres bajnoka pedig igencsak könnyûszerrel vette az elsõ akadályt: 6-1, 6-2, 6-2 arányban búcsúztatta a spanyol Alex Corretját, aki volt már a vilá második legjobb játékosa is. A nagy meccsekben jártas ibériai most nem tudta kibontakoztatni magát, ugyanis Agassi szinte egy falatban lenyelte.

Amíg az amerikai zászló a magasban lobogott a fenti két játékos gyõzelme után, egy másik amerikai, Michael Chang pedig amúgy, amerikaiasan integetett a közönségnek, talán utoljára. A 31 esztendõs klasszis maratoni csatában, négy játszmában maradt alul a 15. helyen kiemelt chilei Fernando Gonzalesszel szemben.

„New York nagyon sokat jelent nekem és az, hogy itt játszhatok, szintén sokat jelent a számomra” – mondta a visszavonulófélben levõ Chang.

A 11. kiemelt thai Paradorn Srichaphan nemcsak a betegséget, hanem a francia Cyril Saulniert is legyõzte: „Õ jól játszott, én meg beteg voltam. Az elsõ szettben alig tudtam lélegezni. Nagyon nehéz volt kint lenni a pályán. Valószínûleg orvoshoz kell fordulnom gyógyszerért.” – mondta Srichaphan.

A nyolcadik helyen kiemelt német Rainer Schüttlernek is meg kellett küzdenie a továbbjutásért: szetthátrányból kapaszkodott vissza és verte meg az ausztrál Wayne Arthurst a több mint két órás mérkõzésen.

Csak a páros küzdelemben reménykedhet már a továbbjutást illetõen a brazil Gustavo Kuerten: a 14. kiemelt játékost 5-7, 6-2, 6-2, 7-6-os eredménnyel, drámai küzdelemben az orosz Dimitry Tursunov ütötte ki.

Forrás: Reuters

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top