Connect with us

Clijsters – Serena helyére hajt és cáfol

Nincs kategorizálva

Clijsters – Serena helyére hajt és cáfol

JP Morgan Chase Open – kinek jó, kinek rossz – Serenát megoperálták

Egyre közelebb kerül a belga Kim Clijsters ahhoz, hogy helyet cseréljen a világranglista legtetején álló Serena Williamsszel. A kaliforniai JPMorgan Chase Open második fordulójában mindössze 50 perc alatt intézte el a francia Emilie Loit-t – ebbõl 21 perces volt az elsõ szett. A második játszmában Loit breakponthoz jutott ugyan, de nem tudta kihasználni a lehetõségeit a következõ szervajátékában sem, s Clijsters máris 4-1-re vezetett. Végül egy elhibázott fonákkal ajándékozta oda a meccset a belga lánynak.

Clijsters, ha ügyes, most használja ki a kedvezõ (legalábbis a számára) alkalmat arra, hogy elvegye az elsõ helyet Serenától, aki sérüléseivel küszködik: pénteken meg is mûtötték a térdét, s legalább két hónapig nem léphet pályára, ami azt is jelenti, hogy nem lesz ott a US Openen, hogy megvédje bajnoki címét. Clijsters pályafutása során elõször léphet fel a „világ tetejére”, ha megnyeri ezt a versenyt, de õ személy szerint meg van elégedve a második hellyel is:

„Nem tervezek elõre – mondta – Elégedett vagyok azzal, ami van. Ha valaminek a közelében érzed magad, mindig arra motivál, hogy még jobb légy. Soha nem is volt célom az elsõ pozíció, s most – amikor egy karnyújtásnyira vagyok tõle – sem gondolom másként.”

Clijsters gyernekkori álma egyébként nem volt más, mint hogy centerpályán játszhasson a Roland Garroson és Wimbledonban, és további pletykák is terjengenek róla és kedvesérõl, Lleyton Hewittról.

„Azt mondják, hogy már össze is házasodtunk Lleytonnal, vagy legalábbis eljegyeztük egymást – mosolygott az elsõ hely várományosa – Mégcsak ötletem sincs, honnan vették ezt. De nagyon érdekes.”

Egyébként az a hír (is) járja, hogy a Clijsters – Hewitt pár egy Szlovénia közelében fekvõ szigeten töltötte vakációját, amelyet Kim szintén cáfolt…

Ami a nap további eseményeit illeti, két kiemelt játékos búcsúzott: a 12. helyen kiemelt Eleni Daniilidout Nicole Pratt verte meg három játszmában, a 15. kiemelt Alexandra Stevenson pedig még egy vállsérülést is kapott pluszba a Viktoriya Kutuzova elleni meccsen, így fel kellett adnia a küzdelmeket 3-6, 3-3-nál.

Forrás: WTA

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top