Connect with us

Nincs kategorizálva

Czink menetel

Mandula mai meccse bizonytalan

Czink Melinda a második fordulót is kipipálta a helsinki Nordea Nordic Light Openen: 6-3, 4-6, 7-5 arányban diadalmaskodott a spanyol Anabel Medina Garrigues felett: a sorsdöntõ játszmában kényelmesen vezetett, mígnem a spanyol 5:5-nél utolérte õt, kész szerencse, hogy a következõ két gémben összekapta magát Melinda.

Azt sajnos nem jelenthetjük ki, hogy pénteken két magyarért szoríthatunk a helsinki negyeddöntõben, Mandula Petra combsérülése ugyanis nem javult, épp ellenkezõleg, egyre jobban fáj a lába. „Nyakunkon az US Open, ezért nem tudom, van-e értelme kockáztatnom. Megpróbáltam edzeni egy keveset, de egyszerûen nem tudtam” – utalt Petra arra, meglehet, bölcs döntés volna visszalépni a horvát Karolina Sprem (67.) elleni mérkõzésen. Hogy mi lesz Mandula sorsa, az tehát csak pénteken derül ki, ami viszont biztos: Czink Melinda nekivág a negyeddöntõnek, ellenfele a mindössze 16 esztendõs, egykori junior-világelsõ orosz Vera Ducsevina (182.) lesz.

Ami a többi eredményt illeti, a második kiemelt Anna Pistolesinek nem akadt különösebb gondja a svájci Myriam Casanovával a negyeddöntõbe vezetõ úton: 6-2, 6-3 arányban gyõzött, s következõ ellenfele a szlovák Ludmila Cervanova lesz.
Cervanova meccs nélkül jutott be a legjobb nyolc közé, mivel honfitársnõje, Henrieta Nagyova csípõfájdalmai miatt nem merte vállalni a küzdelmet.

A horvát, selejtezõbõl felkerült Jelena Kostanic megszerezte a következõ skalpját: miután kiütötte az 5. kiemelt Flavia Pennettát, 6-1, 6-2 arányban eliminálta a spanyol Marta Marrerot is. Legközelebb az ugyancsak horvát Silvija Talaja lesz az ellenlábasa.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top