Connect with us

Három magyar lány a fõtáblán

Nincs kategorizálva

Három magyar lány a fõtáblán

US Open: start!

Mandula Petrán kívül, aki a ranglista beli helyezése alapján automatikusan felkerült a US Open fõtáblájára, egyéniben még Kapros Anikó és Czink Melinda vívta ki a jogot a bajnokságon való részvételre.

Nem valami kedvezõ viszont az elsõ forduló sorsolása a mi szempontunkból. Kapros Anikó ugyanis legelõször a második helyen kiemelt, belga Justine Henin-Hardenne-nal jászik. Természetesen megesett már a tenisz történetében, hogy egy selejtezõbõl felkerült játékos kiüt egy élvonal beli versenyzõt az elsõ körben. Ne feledjük, hogy Anikó már három meccsen túl van.
Anikó egyébként másodszor vesz részt ezen a bajnokságon, 2001-ben az elsõ fordulóban búcsúzott. Henin persze jóval tapasztaltabb nála ezen a pályán (is), ötödször játszik Flushing Meadow-ban és legjbb szereplése eddig a negyedik fordulóig vitte (2000, 2001, 2002), párosban kétszer is a második fordulóban esett ki.

Czink Melinda az argentin Clarisa Fernandez ellen próbálkozik az elsõ körben: Melinda debütál a US Openen, míg ellenlábasa eggyel már megelõzte. Tavaly járt elõször ezen a bajnokságon és egyéniben rögtön az elsõ fordulóban búcsúzott, párosban pedig a második fordulóig sikerült eljutnia.

Mandula Petra a zimbabwei Cara Blacket szeretné legyõzni a második fordulóért. Petra negyedszer játszik a US Openen, s eddig a második fordulóig jutott el, mégpedig tavaly, párosban pedig 2001-ben, csakugyan a második kanyarban csúszott ki. Ami pedig Cara Blacket illeti, õ sem tudott tovább jutni egyéniben a második fordulónál (1998, 2002), ellenben párosban 2000-ben döntõs volt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top