Connect with us

Kasszasiker-várományosok Cincinnattiben

Nincs kategorizálva

Kasszasiker-várományosok Cincinnattiben

Andy Roddick lehet az új ATP vezér

Az amerikai srác csak abban az esetben törhet fel az ATP Champions Race lista élére, ha megnyeri ezt a mestertornát. s ha ez így történik, akkor Roddick Federer és Ferrero elé ugrik be. Ha megnézzük az eddigi eredményeit ebben az idényben, akkor a statisztikai adatok kimutatják, hogy pillanatnyilag 16-1-re áll, ami a keményborításon szerzett gyõzelmeit és vereségét illeti, s pályafutása legjobb formáját nyújtja. Ma James Blake-kel kell megküzdenie a negyeddöntõbe kerülésért.

Roddick és Blake eddig hatszor találkozott egymással, s valamennyi meccsen Roddick diadalmaskodott, aki Ivan Ljubicic kiütésével, Blake pedig Sjeng Schalken eliminálása után érkezik a soron kövekezõ összecsapásra.

Sõt. Roddick már azt is tudja, hogy Roger Federer nem jutott tovább. A ranglista vezetõjét az argentin David Nalbandian ütötte ki két rövidítésben. Rogernek most nem jött be a meccspont-hárítás, mint tegnap Scott Draper ellen, pedig volt már benne gyakorlata (lásd tegnapi hírünket).

Az argentinok közül Guillermo Coria is befordult a következõ kanyarba, miután 6-0, 5-4-s állásnál ellenlábasa, Kafelnikov feladta a mérkõzést (kibicsaklott a bal bokája).

Mariano Zabaleta a marokkói Younes El Aynaouival végzett egy drámai, három szettes meccsen, amelyrõl El Aynaoui nemcsak vesztesen, hanem büntetéssel is távozott, sõt 5-5-nél (30/30) elveszítette a pontot és az ütõjével eltalálta a térdét. A következõ játékban volt ugyan breaklabdája a marokkóinak, ellenben Zabaletának sikerült megnyernie.

Juan Ignacio Chela a 13. helyen kiemelt Fernando Gonzalesszel végzett, aki mellesleg tavaly bejutott a legjobb négy közé itt Cincinnattiben.

Gaston Gaudio pedig 6-7, 7-6, 6-4-es gyõzelemmel távozott a pályáról nem is akárki ellen: elbúcsúzott a mestertornától a második helyen kiemelt Juan Carlos Ferrero is, igaz két óra 41 percig küzdött a gyõzelemért.

Forrás: Cincinnatti Masters

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top