Connect with us

Mata Hari elszégyellhetné magát

Nincs kategorizálva

Mata Hari elszégyellhetné magát

Teniszezõkre szabott kémhálózat

Wimbledonban 13 éve vezetnek statisztikákat. Az All England Lawn Tennisclubban az edzõk adatokat kérhetnek le a következõ fordulóbeli ellenfélrõl. Az IBM szóvivõje, Mark McMurrugh szerint:

„Rengeteg összehasonlítható információnk van és most már sokoldalúan fel is tudjuk használni õket. Információforrást biztosítunk és adatokkal látjuk el a játékosokat. Minden egyes sportoló mérkõzésérõl részletes jelentés áll rendelkezésünkre, amit a meccs után hozzáférhetõvé is teszünk a bajnokság internet hálózatán.”

A jelentés különbözõ, kulcsfontosságú tényezõk használatával elemzi a játékot, részletesen kimutatva azt, hogy mi volt a gyõzelem vagy a vereség oka.

„Ezek az adatok pár perccel a meccs után elérhetõk a sportolók számára, még azelõtt, hogy beérkeznének az öltözõbe. Akik a center és a kiemelt pályák valamelyikén játszottak, azoknak videofelvételek és egy 30 oldalas, részletekbe menõ könyv segít a játék kivesézésében. Ezen a szinten a játékosok és a trénerek is inkább arra kiváncsiak, milyen kordinációban vannak a játékosok, valamint a leendõ ellenfelek. A módszerrel pontos, részletezett információt adunk arról, hogy egy teniszezõ éppen sérüléssel bajlódik-e és miért ütötte a hálóba a kereszttenyereseket. Ez egy nagyon fontos szolgáltatás, amire az IBM rendkívül büszke.” – folytatta Mark McMurrugh.

A játékosok 20 terminálhoz ülhetnek oda, hogy hozzáférjenek az IBM internetjéhez. A számítógépek már akkor is adatokat szolgáltatnak, amikor valaki csak éppen megszakítja az edzést – ezt is csak azután, ha az ujjlenyomatos azonosítás megtörtént.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top