Connect with us

Negyeddöntõsök Cincinnattiben

Nincs kategorizálva

Negyeddöntõsök Cincinnattiben

Figyelõ: Fish és Schüttler

Andy Roddick telt ház elõtt üötte ki honfitársát, az amerikaiak másik nagy kedvencét, James Blake-et, s egy lépéssel közelebb került nemcsak a döntõhöz, hanem a ranglista elsõ helyéhez is. Roddick az utóbbi 29 meccs közül 27-et megnyert s ha még tornagyõztes is lesz ezen a mesterviadalon, akkor átveszi a vezetést az ATP Champions Racen.

A másik amerikai, Robby Ginepri is jól vette az akadályt a negyeddöntõbe vezetõ úton az argentin Gaston Gaudióval szemben, Mardy Fish pedig a valamikori Australian Open döntõst, Arnaud Clément-t búcsúztatta. Fish esetében meg kell említenünk azt is, hogy pályafutása során elõször került be egy mestertorna negyeddöntõjébe.

„Minden egyes nagy meccsen rengeteg tapasztalatot gyûjtök össze, ami segít, hogy elérjem a legmagasabb lépcsõfokot, ahová végeredményben el szeretnék jutni. A holnapi meccs sem lesz különb – az elsõ negyeddöntõm, s remélhetõleg nem az utolsó. Tudom, hogy kivel kerülök szembe, s azt is tudom, hogy képes vagyok arra, hogy gyõzzek ellene. Jól játszom, s ma is nagyot alakítottam. Jók voltak az adogatásaim is, úgyhogy azt hiszem, bárkit meg tudok verni.” – nyilatkozta Fish.

Mardy Fish következõ ellenlábasa a montreali bajnok, David Nalbandian lesz, aki a lista 24. helyérõl lépett elõre a nyolcadikra, miután tornagyõztes lett Montrealban, s itt pedig bejutott a negyeddöntõbe.

A német Schüttler sem panaszkodhat idei teljesítményére: már negyedik negyeddöntõjét játszhatja a mesterszérián. Ha visszalapozunk egy kicsit az elmúlt idény legelejére, ott szerepel Schüttler neve már az Australian Openen is, ahol egészen a döntõig vitte, s õ az egyetlen játékos, aki négyszer is bekerült a legjobb 16 közé a mestertornákon ebben a szezonban.

„Mindössze annyit csinálok, hogy kimegyek a pályára és megpróbálom a legjobbat kihozni magamból. Ebben az idényben igazán nincs okom panaszra. Remélem, hogy meg tudom ezt a formámat tartani annyira, hogy jól szerepeljek az idény utolsó Grand Slam bajnokságán. Nagyon fontos volt sámomra az, hogy bejutottam egy Grand Slam döntõjébe. Ez is azt mutatja, hogy bárkit le tudok gyõzni, hogy öt szettes meccseket is tudok játszani anélkül, hogy kifáradnék. Azt hiszem, ez nagyon sok önbizalommal töltött el, s most, hogy három szettet kell játszani, szinte 100 százalékon vagyok.” – mondta Schüttler.

Párosok, második forduló:
Bjorkman/Woodbridge – Cermak/Friedl: 6-1, 1-6, 6-2
Knowles/Nestor – Haggard/Johnson: 6-2, 6-4
Bhupahti/Mirnyi – Kafelnikov/Kuerten: 6-3, 3-6, 6-1
Bryan/Bryan – Nieminen/Srichaphan: 6-3, 6-2

Forrás: Cincinnatti Masters

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top