Connect with us

Sharpova éles késnek bizonyult

Nincs kategorizálva

Sharpova éles késnek bizonyult

JPMorgan Chase Open

A ranglista elsõ helyének várományosa, Kim Clijsters igencsak megküzdött a továbbjutásért a „hallunk még errõl a kislányról”-nak is nevezhetõ orosz Maria Sharpova ellen.
Clijsters, amilyen magabiztossággal hozta az elsõ szettet, olyan frusztráltan veszítette el a másodikat, mindössze 21 perc alatt. A döntõ játszmában azért sikerült magára találnia (csodálkoztunk volna, ha nem) a belga lánynak és 6-1 arányban söpörte le a pályáról az orosz reménységet.

„Jó, hogy azért vannak ilyen meccsek is. Nagyon jól játszott a második szettben. Nos, ilyenkor kell az ilyet elfelejteni, és mindent elõröl kezdeni. Iszonyatosan jó játékos õ, aki nagyon keményen üti meg a labdát. Azt hiszem, sokra viheti még.” – nyilatkozta Clijsters.

Az amerikai Lindsay Davenport sem dicsekedhet könnyû gyõzelemmel: 4-6, 6-2, 6-4 arányban sikerült csak felülmúlnia az argentin Paola Suarezt, annak ellenére, hogy még vezetett is az elsõ szettben 4-3-ra. Azután egymás után két kettõs hibát vétett, Suarez pedig úgy gondolta, ideje kihasználni a lehetõséget és hozta az utolsó három gémet. Davenport azután kétszer is breakelte Suarezt a második szettben, mielõtt még újabb gondokkal kellett volna szembe néznie a döntõ játszmában: 1-3-ra állt, mielõtt a hat játékból ötöt zsinórban megnyert volna. A meccs után inkább a széljárást okolta:

„Szélben a legnehezebb játszani, mivel nem arra megy a labda, amerre akarod, és igazándiból nem tudod véghezvinni azt, amit elterveztél, csak jobban a pálya közepére igazítod az ütést.” – mondta Davenport.

Két kiemelt játékos számára is véget ért a verseny: a 11. kiemelt Silvia Farina Elia a 18 esztendõs orosz Svetlana Kuznetsovától kapott ki 6-7, 6-4, 7-5 arányban, a selejtezõkbõl a fõtáblára került Nicole Pratt pedig a hetedik helyen kiemelt Conchita Martinezzel bánt el 4-6, 6-4, 6-4 arányban.

Forrás: BBC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top