Connect with us

US Open Rusedski és Grosjean nélkül

Nincs kategorizálva

US Open Rusedski és Grosjean nélkül

Elsõ nap, a férfiak mezõnye

Lleyton Hewitt (igaz, most nem elsõ kiemelt) magabiztosan jutott tovább az elsõ fordulóból Victor Hanescuval szemben: a 2001. évi bajnok esti meccsen 6-3, 6-2, 6-2 arányban intézte el elsõ ellenfelét.

„Úgy érzem, ebben a pillanatban nagyszerûen pofozgatom a labdát.” – mondta az ausztrál játékos, aki tavaly elõdöntõs volt, az idén viszont a ranglista 13. helyérõl kezdte a bajnokságot, hatodik kiemelt versenyzõként.

Mardy Fish nem pihent valami túl sokat a hétvégi „összezördülése” óta: a cincinnati mestertorna döntõjében honfitársától, Andy Roddicktól kapott ki. A US Open elsõ fordulójában viszont nagyon komfortosan, három egyenes játszmával verte a svéd Joachim Johanssont alig több, mint másfél óra alatt. Következõ ellenfele Karol Kucera lesz, aki Alexander Poppot búcsúztatta szintúgy három szettben.

Juan Carlos Ferreronak egy kicsit több dolga akadt Jan Vacekkel: négy szettes gyõzelmet tudott felmutatni a második fordulós helyért. A spanyol RG bajnok soros ellenlábasa az osztrák Jurgen Melzer lesz, aki négy játszmában eliminálta a bajnokségról az amerikai Brian Bakert.

Az argentin Guillermo Coriának nem volt különösebb gondja Mariano Puertával, viszont a francia Sebastien Grosjeannak annál több: õ lett a legmagasabban helyezett kiemelt játékos, aki elbukott a US Open nyitónapján. Öt szettes maratoni meccsen maradt alul a paraguayi Ramon Delgadoval szemben.

„Nagy csalódást okoz, ha ennyire szoros a meccs, viszont még ha megnyertem volna is, akkor sem lettem volna elégedett magammal. Ha eljössz a Grand Slamre, 100 százalékosnak kell lenned.” – nyilakozta a francia.

Követte õt a brit Greg Rusedski is, akit a francia Gregory Carraz ütött ki a nyitó fordulóban. Az 1997. évi döntõs úgy nyilatkozott a meccs után, hogy sokkal magabiztosabbnak kellett volna lennie.

Forrás: Eurosport, BBC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top